08. 07. 2009

Thomas Lindrup stopper fodboldkarrieren

Spillerforeningens formand stopper som professionel fodboldspiller efter længere tids overvejelser. Thomas Lindrup vil fortsætte som formand for Spillerforeningen og medlem af bestyrelsen. Foto © Per KjærbyeEfter en lang karriere i en lang række danske klubber har Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, besluttet at stille støvlerne på hylden og i stedet udelukkende fokusere på at varetage fodboldspillernes interesser.

Det er nogle overvejelser jeg har gået med i et stykke tid, og jeg synes, at de uregelmæssigheder, der har præget Frem på det sidste, har været en god anledning til at stoppe. Samtidig er jeg jo ikke 20 år længere og kroppen har sværere ved at komme op i de samme omdrejninger som dengang,” siger Spillerforeningens 33-årige formand.

Thomas Lindrup har i sit hverv som formand for spillerne i Danmark nydt godt af det omfattende netværk, som er blevet til i hans aktive karriere. Således nåede Thomas Lindrup at spille for både Brøndby, OB, AGF, FC Nordsjælland, Hvidovre og Frem, inden han altså nu må nøjes med fodbold på topplan på den anden side af kridtstregen.

Jeg er utroligt glad for, at jeg har nået at spille i så mange klubber og har mødt så mange mennesker. Det er noget, som jeg drager nytte af hver dag i Spillerforeningen. Jeg ville dog godt have haft chancen på landsholdet, og som alle andre har jeg drømt om udlandet. Men til gengæld har jeg vundet DM og spillet Champions League og pokal-finaler, så alt i alt kan jeg se tilbage på min karriere med stolthed,” siger Thomas Lindrup.

Siden 2006 har Thomas Lindrup været formand for Spillerforeningen, hvor han efterfulgte Peter Møller. Det hverv fortsætter Thomas Lindrup i, ligesom han fortsat vil være at finde ved bestyrelsesbordet. Dog er det et krav fra DBU’s side, at repræsentanter i kontraktfodboldudvalget er kontraktfodboldspillere, hvorfor Thomas Lindrup må trække sig fra denne post:

Der er rigeligt at se til i Spillerforeningen, især med den seneste tids udvikling i de danske klubber, så jeg er i hvert fald ikke bange for, at jeg ikke får nok at se til,” slutter den nu tidligere venstrefløj.

Billedet er i øvrigt tilbage fra Thomas Lindrups tid i Brøndby i 2001. Efter en lang karriere i en lang række danske klubber har Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, besluttet at stille støvlerne på hylden og i stedet udelukkende fokusere på at varetage fodboldspillernes interesser.

Billedet er i øvrigt tilbage fra Thomas Lindrups tid i Brøndby i 2001.