07. 07. 2009

Video: Indslag på TV2 og 442.dk om FIFPro Tournament

TV2 bragte mandag den 6. juli et indslag om FIFPro Tournament for arbejdsløse fodboldspillere, ligesom 442.dk har interviewet Mads Øland, direktør i Spillerforeningen, om baggrunden for turneringen. Se indslagene her.

TV2 Nyhederne dækkede den første træning med det danske hold, der tager til Cannes i Sydfrankrig for at deltage i den internationale turnering for arbejdsløse fodboldspillere. Se indslaget her.

442.dk har interviewet direktør i Spillerforeningen, Mads Øland, om nødvendigheden for en turnering for arbejdsløse fodboldspillere. Se indslaget her.