06. 12. 2010

William Kvist: Den vigtigste kåring

Fodboldkollegerne har udnævnt FCK’s midtbanegeneral, William Kvist, til Årets Profil i Superligaen. Se DR's indslag med ham her.

Det er ikke specielt overraskende, at det blev FCK-anføreren, der løb med titlen, idet han har haft et helt forrygende fodboldår. Selv siger FCK’s anfører om titlen:

Jeg er virkelig stolt. Det er denne pris, jeg allerhelst vil modtage. Det er en rigtig god fornemmelse at få en pris, hvor det er dine kolleger, der peger på dig, da de er de mest kompetente, men også de mest kritiske af alle. Derfor betyder denne pris virkelig meget for mig. Da jeg for fem-seks år siden blev en del af FCK-truppen, satte jeg mig det mål, at jeg ville blive en profil i Superligaen. Det er jeg blevet nu. Det er kåringen det bedste bevis på.

William Kvist blev hyldet som Årets Profil i Superligaen 2010 inden lørdagens Superligakamp mellem FC København og Esbjerg blev sat i gang.

Se indslaget her.

Se indslaget her.