01. 11. 2011

Opstartsmøde SPORTSALUMNI.dk i Jylland

Den 14. november afholder SPORTSALUMNI.dk sit første netværksmøde i Jylland. Husk at melde dig til.

Dato: 14. november 2011 kl. 18-21
Sted: Ernst & Young, Søren Frichs Vej 38A, 8230 Åbyhøj
Tema: Opstartsmøde SPORTSALUMNI.dk Jylland - Netværk dig til succes

• Velkomst
  • SPORTSALUMNI.dk - formål med netværket
  • Bordet rundt
  • Oplæg om at netværke sig til succes
  • Konkrete eksempler på betydningen af networking for personer og deres arbejdsgivere ved Poul Sand bestyrelsesformand i Messecenter Herning
  • Networking live - workshop med fokus på dine networkingkompetencer
  • Afrunding

Indhold
Kom og hør hvordan networking kan blive et værdifuldt aktiv for dig, uanset hvilken vej du måtte vælge at gå i din fremtidige karriere. Det anslås, at mere end 60 % af alle jobs besættes gennem netværk. Formand for Messecenter Herning og medlem af SPORTSALUMNI.dk, Poul Sand, giver eksempler på, hvad networking kan betyde for personer og virksomheder i Herning.

Senest 4. november 2011 til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

Se indbydelsen som pdf her.

Dato: 14. november 2011 kl. 18-21
Sted: Ernst & Young, Søren Frichs Vej 38A, 8230 Åbyhøj
Tema: Opstartsmøde SPORTSALUMNI.dk Jylland - Netværk dig til succes

• Velkomst
  • SPORTSALUMNI.dk - formål med netværket
  • Bordet rundt
  • Oplæg om at netværke sig til succes
  • Networking live - workshop med fokus på dine networkingkompetencer
  • Afrunding

Indhold

Senest 4. november 2011 til rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk

Se indbydelsen som pdf her.