16. 03. 2012

D.E.F. og EU Athletes har sendt høringssvar til WADA

Både Danske Elitesportsudøveres Forening og EU Athletes har sendt høringssvar til WADA med forslag til forbedringer af den eksisterende WADA-kode, der skal træde i kraft i 2015.

Første fase for ændringen af den eksisterende deadline for indsendelser af høringssvar er nu ovre, hvorefter WADA nu vil gennemgå alle forslag. I maj vil det første udkast af den nye WADA-kode, som vil træde i kraft i 2015, blive præsenteret.

Du kan se høringssvaret fra D.E.F. her og gennemgangen fra EU Athletes her, der indsendes med indledningen "Arbejdende atleter vil have og har brug for effektiv antidoping-regler, der respekterer deres fundamentale rettigheder som borgere og som arbejdere."

I dagene fra 12.-15. november 2013 vil den endelige WADA-kode blive offentliggjort. Planen for at nå dertil kan ses her

Den eksisterende kode fra 2009 kan ses her

Læs desuden mere på WADAs hjemmeside.

Den eksisterende kode fra 2009 kan ses her

Læs desuden mere på WADAs hjemmeside.