22. 06. 2012

Snart uden kontrakt? Kom til træning og turnering for transferfrie

Hvis du har kontraktudløb den 30. juni, har du muligheden for at holde formen ved lige i træningssamlingen til FIFPro Tournament 2012. Bliver du udtaget til turen til Amsterdam, kan du vise dine færdigheder frem foran klubber fra hele Europa.

Transferfrie spillere herhjemme har hvert år den helt specielle mulighed at blive opdaget af klubber på tværs af Europa ved FIFPro Tournament. Samtidig kan interesserede spillere holde sig i form og vedholde skarpheden med bolden i træningerne op til.

Simon Bræmer er blandt de spillere, der kun haft positive oplevelser med træningssamlingerne og turneringen. Se videointerviewet her.

Ved træningssamlingerne er Klavs Rasmussen, Viggo Jensen og Michael Schjønberg del af det kompetente trænerteam, der også tæller Søren Krogh, Thomas Gaardsøe, Peter Juul, Anders Jochumsen, Morten Bech, Emeka Andersen, Jesper Falck, Mogens Bruun og Janus Blond.

Træningssamlingerne finder sted både i Kolding og København fra hhv. den 2. og 4. juli

Meld dig til
For at komme med til turneringen skal du komme igennem nåleøjet ved en række træningssamlinger. De udtagne til FIFPro Tournament 2012 skal herefter møde hold fra Spanien og Frankrig i det indledende gruppespil i Amsterdam fra den 20.-22. juli.

Hvis du som medlem af Spillerforeningen er interesseret i at deltage, skal du kontakte Kresten Blæsild på 22 32 18 55 eller kresten.blaesild@spillerforeningen.dk.

Foto © Anders Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Meld dig til