25. 05. 2012

Sponsorer og mediepartnere klar til FIFPro Tournament 2012

FIFPro Tournament 2012 for transferfrie fodboldspillere nærmer sig, og der er gode nyheder for de håbefulde spillere. Der er nemlig indgået både medie- og sponsoraftaler med en række samarbejdspartnere. Meld dig til, hvis du står uden kontrakt.

Ved sommerens forestående FIFPro Tournament 2012 vil Unisport og Diadora være de officielle tøjsponsorer af hvv. fritidstøj og spillertøj under træningen op til turneringen og ved selve FIFPro Tournament 2012.

Herudover har en række sponsorer indgået aftaler med Spillerforeningen om sponsoreringen af det danske hold ved årets FIFPro Tournament:

• Bauerfeind: En af verdens største producenter af medicinsk udstyr som bl.a. bandager og kompressionsstrømper
  • EuroEyes: Nordeuropas største sammenslutning af øjenklinikker med speciale i korrektion af synsfejl
  • Maribo Medico: Tilbyder løsninger, der kan være med til at øge indblikket i fysiologisk formåen og med den viden udvikle træningsprogrammer, der optimerer præstationsniveauer
  • MedlemsZonen: En fordelsportal, som giver tilbud og besparelser på mange tusinde kroner årligt på alt fra benzin til biografbesøg.

For at sikre optimal eksponering af FIFPro Tournament 2012, har Spillerforeningen indgået samarbejde med Kanalsport og bold.dk, og de vil i år være officielle mediepartnere og sikre massiv dækning af turneringen og spillernes præstationer.

Vil du deltage?
Turneringen er et perfekt udstillingsvindue for transferfrie fodboldspillere, der har mulighed for at vise sine fodboldmæssige kvaliteter frem over for danske og internationale klubber samtidig med, at de kan holde formen ved lige.

Igen i år afholdes FIFPro Tournament i Rijnsburg i Amsterdam, og i år vil hold fra Holland, Frankrig, Schweiz, Portugal, Italien og Spanien skulle tage kampen op mod det danske hold. Turneringen afholdes fra den 20.-22. juli.

Hvis du som medlem af Spillerforeningen er interesseret i at deltage i sommerens turnering, skal du kontakte Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk.

Foto © Anders Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Vil du deltage?