02. 02. 2012

Tilmeld dig Sportsalumni.dk - Programmet for 2012 ligger klar

Bliv en del af Danmarks eneste karrierenetværk for elitesportsudøvere, og styrk dine chancer for også at blive succesfuld i erhvervslivet. Programmet for 2012 ligger klar, så meld dig ind allerede i dag.

En lang række danske sportsnavne er allerede del af karrierenetværket for nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Vi mødes til netværksmøder og bag om arrangementer i erhvervslivet i både København og Jylland. Bliv en del af Sportsalumni.dk, og styrk dine muligheder for at gøre karriere i erhvervslivet efter sporten.

Se programmet for Sportsalumni.dk 2012 her.

Indmeldelse
For at melde dig ind skal du gå til www.sportsalumni.dk, klikke ”Medlemskab” og ”Ansøg om medlemskab”. Vi opfordrer dig til at melde dig ind hurtigst muligt, for at du kan få fuldt udbytte af dit medlemskab.

For spørgsmål omkring indmeldelse eller tilmelding til møderne kontakt Rasmus N. Haagensen på 22 26 00 44 eller rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk.

Foto © Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Se programmet for Sportsalumni.dk 2012 her.

Indmeldelse

Foto © Per Kjærbye / Fodboldbilleder.dk