31. 05. 2012

Transferfrie danskere i hård gruppe

Når de klubløse danskere i juli spiller FIFPro Tournament venter der dem en hård gruppe. Spanien og Frankrig venter danskerne.

Fra Bold.dk / Jesper Helmin

Spillerforeningen gentager i år succesen med at tilbyde træning til klubløse spillere. I år har man endda udvidet træningen, så den foregår i både Kolding og København, hvilket giver plads til endnu flere spillere.

I begge byer starter træningen i starten af juli, og som mediepartner vil bold.dk dække de klubløses jagt på en kontrakt tæt. Jagten afsluttes med deltagelse i FIFPro Tournament, en international turnering der afvikles i Holland

Der er netop trukket lod il turneringen, der spilles fra 20.-22. juli, og de danske spillere kan se frem til særdeles kompetent modstand. Man er således kommet i gruppe med Spanien og Frankrig, mens Holland, Portugal og Slovenien er i den anden gruppe.

Fra Bold.dk / Jesper Helmin