08. 01. 2014

FIFPro støtter vinter-VM, men menneskerettigheder vigtigst

FIFAs åbning om at afholde VM i Qatar i 2022 om vinteren støttes af FIFPro. Den internationale spillerforening peger dog på større problemer i landet med overholdelse af grundlæggende menneskerettigheder.

Mads Øland, der både er direktør i Spillerforeningen og bestyrelsesmedlem i FIFPro, skriver på sin Twitter-profil:

- FIFA forvirring om sommer eller vinter bortleder fokus fra andre endnu vigtigere diskussioner i relation til VM i Qatar 2022.

Se desuden:

FIFPro supports 2022 Winter World Cup in Qatar

Proposed Qatar date change not enoughDiskussionen omkring hvorvidt VM i Qatar i 2022 skal afholdes om sommeren eller vinteren overskygger de øvrige problemer i landet. FIFPro retter blandt andet kritik mod kafala-systemet og den grundlæggende behandling af udenlandske arbejdere.

Se desuden:

FIFPro supports 2022 Winter World Cup in Qatar

Proposed Qatar date change not enough