05. 06. 2014

Jens Rinke: Jeg kan kun anbefale kontraktløse at deltage i Spillerforeningens træning

Spillerforeningens sommertræning starter 30/6. Jens Rinke, som spiller i SønderjyskE, fortæller her om sine oplevelser ved at deltage i træningen og i FIFPro Tournament 2013.

- Jeg havde en rigtig god oplevelse ved at deltage i denne turnering. Niveauet i kampene var ganske fornuftigt og der var en seriøs tilgang til kampene. Desuden var faciliteterne i form af transport, hotel, forplejning, bane, trænerteam og lignende i top.

Jens Rinke havde i foråret 2013 været skadet og gik på det tidspunkt med store overvejelser om, hvorvidt han skulle fortsætte karrieren.

- Personligt betød denne turnering, at jeg kunne komme i kampform efter en skade og få overbevist mig selv om at skulle fortsætte. Desuden gav oplevelsen mig et break fra hverdagen, hvor man ellers bare ville gå derhjemme og spekulere over fremtiden samt selvtræne. Jeg fik efterfølgende lavet en ½-årig aftale med FC Vestsjælland og til Sønderjyske hvor jeg netop har fået forlænget min aftale i 2 år.

Rinke kan kun anbefale Spillerforeningens medlemmer uden kontrakt at deltage:

- Eftersom jeg selv har været klubløs i noget tid, ved jeg det er vigtigt, at man ikke mister modet og troen på det. Jeg kan kun anbefale mine kolleger uden kontrakt at deltage træningen og i denne turnering. Jeg har kun oplevet positive ting på turen og selv et år efter tænker jeg glædeligt tilbage på turneringen.

Træningstider 17.00-18.30 på Fremad Valbys baner på Julius Andersensvej 8, 2450 København SV:
Mandag den 30/6
Onsdag den 2/7
Torsdag den 3/7
Mandag den 7/7
Onsdag den 9/7
Torsdag den 10/7
Mandag den 14/7
Tirsdag den 15/7
Onsdag den 16/7

Tilmelding og information

Kontakt Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk, hvis du som medlem af Spillerforeningen er interesseret i at deltage i træningen og turneringen.

Du kan læse mere om FIFPro Tournament her.

Jens Rinke, der er målmand i SønderjyskE, fortæller her om sin situation sidste sommer og om hvilken betydning, det har haft for ham at deltage i Spillerforeningens sommertræning og FIFPro Tournament 2013.

Rinke kan kun anbefale Spillerforeningens medlemmer uden kontrakt at deltage:

Mandag den 30/6
Onsdag den 2/7
Torsdag den 3/7
Mandag den 7/7
Onsdag den 9/7
Torsdag den 10/7
Mandag den 14/7
Tirsdag den 15/7
Onsdag den 16/7

Tilmelding og information

Du kan læse mere om FIFPro Tournament her.