04. 06. 2014

Morten H. Jensen: FIFPro Tournament gav mig kamptræning på højt niveau og nye klubmuligheder

Spillerforeningens sommertræning starter 30/6. Morten H. Jensen, Vejle Boldklub, fortæller her om sine oplevelser ved at deltage i træningen og i FIFPro Tournament 2013.

Morten H. Jensen, der for tiden træder sine støvler i Vejle Boldklub, deltog i Spillerforeningens træning samt FIFPro Tournament 2013 og fortæller her om sin oplevelse ved at deltage.

- Træningen var god at deltage i, da alle var meget engagerede og niveauet var fint. Træningen var især god, fordi den var tilpas fysisk hård, så man både fik noget ud af det rent konditionelt, men også boldmæssigt. Derudover var det, fra en målmands synspunkt, rigtig godt med god træning af en kvalificeret målmandstræner og masser af spil til to mål, siger Morten H. Jensen.

Foruden sommertræningen var målmanden ligeledes meget tilfreds med FIFPro Tournament 2013. Det gælder både på og uden for banen.

- Niveauet i kampene var på et højt niveau. Spillerne man møder, er spillere med mange kampe fra de bedste rækker i de respektive lande. Derfor bliver man matchet godt i kampene, og man er derfor helt klar til at gå i kamp for en kommende klub, fortæller han og fortsætter:

- Selve arrangementet er rigtig godt. Der er super gode faciliteter på hotellet, og fantastisk mad tre gange om dagen. Derudover er trænings- og kampbanenerne rigtig gode, så man har perfekte forudsætninger for at kunne yde sit bedste.

Morten H. Jensen spiller som bekendt i Vejle Boldklub nu. Det kan han blandt andet takke sommertræningen såvel som FIFPro Tournament for.

- At deltage i turneringen betød for mig, at jeg fik kamptræning på højt niveau, og at jeg dermed var klar til at indgå på lige fod med andre i en kommende klub. Derudover var det en social god tur, hvor jeg fik nogle gode bekendtskaber. Tre dage efter hjemkomsten fra turen skrev jeg kontrakt med Vejle Boldklub, som var meget positive over, at jeg havde deltaget i turneringen, så jeg var klar til at deltage i kamp fra start, fordi jeg netop havde den nødvendige kamptræning.

Af samme årsag slutter Morten H. Jensen af med følgende anbefaling:

- Min varmeste anbefaling går på at deltage i Spillerforeningens tilbud om træning og forhåbentlig deltagelse i turneringen, så man som spiller er klar til at vise sig fra sin bedste side, når man får muligheden for at vise sig frem for en ny klub. Derudover bliver Spillerforeningen kontaktet af klubber, som enten beder trænerne om holde øje med bestemte spillere, eller om de kan anbefale nogle spillere. Så på den måde kan muligheder åbne sig, som man ikke troede man havde.

Træningstider 17.00-18.30 på Fremad Valbys baner på Julius Andersensvej 8, 2450 København SV:
Mandag den 30/6
Onsdag den 2/7
Torsdag den 3/7
Mandag den 7/7
Onsdag den 9/7
Torsdag den 10/7
Mandag den 14/7
Tirsdag den 15/7
Onsdag den 16/7

Tilmelding og information
Kontakt Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk, hvis du som medlem af Spillerforeningen er interesseret i at deltage i træningen og turneringen.

Du kan læse mere om FIFPro Tournament
her.

Af samme årsag slutter Morten H. Jensen af med følgende anbefaling:

Mandag den 30/6
Onsdag den 2/7