06. 05. 2015

Uden kontrakt eller vil du blot holde formen ved lige? Tilmeld dig preseason-træning

Spillerforeningen tilbyder preseason-træning på højt niveau til alle medlemmer. Vil du holde formen ved lige i sommerperioden? Så tilmeld dig Spillerforeningens preseason-træning allerede nu.

Spillerforeningen tilbyder preseason-træning på højt niveau til alle medlemmer. Dermed er vores preseason-træning et tilbud til dig, der enten står uden kontrakt eller blot vil holde formen ved lige inden sæsonstart.

- Jeg vil anbefale alle, der står uden kontrakt i sommerperioden, at deltage i Spillerforeningens preseason-træning såvel som FIFPro Tournament, fastslår Patrick Naundrup, der benyttede sig af tilbuddet sidste sommer.

Træningen foregår på Fremad Valbys baner på Julius Andersensvej 8, 2450 København SV. Der er træning følgende dage kl. 17.00-18.30:

• Mandag den 29/6
  • Tirsdag den 30/6
  • Onsdag den 1/7
  • Mandag den 6/7
  • Tirsdag den 7/7
  • Mandag den 13/7
  • Tirsdag den 14/7

Spillerforeningens preseason-træning sker forud for FIFPro Tournament. I den forbindelse har Spillerforeningens mandskab fået en spændende lodtrækning. Læs mere om turneringens nye struktur og lodtrækningen her

For tilmelding eller yderligere information kan Kresten Blæsild kontaktes via kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller på 22 32 18 55.