05. 09. 2017

Fodboldspillere skyder penge i nyt sportsbrand

Fodboldvennerne Jakob Poulsen og Thomas Sørensen snuser til erhvervslivet og har begge investeret penge i nyt sportsbrand.

AF DAN HIRSCH SØRENSEN

Den ene er lige stoppet. Den anden er tættere på afslutningen end begyndelsen. Fælles for 41-årige Thomas Sørensen og 34-årige Jakob Poulsen er, at de to tidligere landsholdsspillere er blevet begejstret for et nyt, dansk sportsbrand og ideerne bag.

- Liiteguard har de samme ambitioner og tilgang til sporten, som jeg altid har haft. Der er fokus på at optimere fodboldspillernes forhold og præstationer, og det er jo det, det dybest set handler om, hvis vi hele tiden skal udvikle os.

Jeg har tjent ok til, at vi ikke skal gå fra hus og hjem, så det giver lidt ro i maven. Men der skal helt sikkert være noget nyt at fylde i livet, når fodbolden er forbi. Jeg har udmærket hørt om de spillere, der bliver hårdt ramt, når karrieren er ovre, men heldigvis synes jeg, at flere og flere bliver bedre forberedte på livet efter fodbolden

Ordene kommer fra Thomas Sørensen, målmand med 101 landskampe for Danmark på sit cv.

- Kompressionsstrømpen og den formbare benskinne er virkelig to produkter, jeg tror rigtig meget på. Den optimale præstation ligger i detaljen. Det ved man bare som udøver, så jeg var slet ikke i tvivl, da jeg fik muligheden for at være en del af Liiteguard og investere lidt penge i firmaet, fortæller Thomas Sørensen.
Han er også gået med i projektet for at få nye erfaringer og møde forretningsfolk og en helt anden verden end fodboldverdenen.

Læs også: Fange i egen krop: Superligakarrieren sluttede, før den begyndte

Samme bevæggrunde har Jakob Poulsen, der først og fremmest helst stadig vil spille fodbold, men godt ved, at der kommer en tid efter karrieren.

- Det er spændende at kunne få lov til at være lidt med til at drive en virksomhed. Lige nu er jeg personligt i en fase, hvor jeg holder så mange døre som muligt vidt åbne, og derfor er jeg ikke bange for at hoppe ud i nogle ting og se, hvor de fører mig hen, siger Jakob Poulsen.

Han nyder hver dag og kamp, han får som fodboldspiller. Og frygter ikke som sådan dagen, hvor det hele slutter.

- Jeg har tjent ok til, at vi ikke skal gå fra hus og hjem, så det giver lidt ro i maven. Men der skal helt sikkert være noget nyt at fylde i livet, når fodbolden er forbi. Jeg har udmærket hørt om de spillere, der bliver hårdt ramt, når karrieren er ovre, men heldigvis synes jeg, at flere og flere bliver bedre forberedte på livet efter fodbolden, understreger Jakob Poulsen.

Liiteguards produkter giver fodboldspillere bedre muligheder. Jeg har jo selv brugt dem i det seneste halve år, og derfor er jeg overbevist om, at de kan gøre gavn for rigtig mange fodboldspillere

Også for ham er det vigtigt, at der hele tiden er nogen, der vil gøre noget for at optimere fodboldspillernes muligheder og præstationer.

- Der bliver større og større kamp om pladserne på holdet. Ingen gjorde noget ekstra, da jeg startede med at spille fodbold. Det var en by i Rusland at styrketræne, og der var eksempelvis heller ingen, der anede noget som helst om kompression. Liiteguards produkter giver fodboldspillere bedre muligheder. Jeg har jo selv brugt dem i det seneste halve år, og derfor er jeg overbevist om, at de kan gøre gavn for rigtig mange fodboldspillere. Jeg synes, det er fedt, at Christopher og Nicklas har kastet sig over det her, og derfor var det også naturligt for mig at støtte op, da jeg fik henvendelsen, siger Jakob Poulsen.

Læs også: Kasper Risgård: Uddannelsen gav mig virkelig ro i maven

Midtbanespilleren fra FC Midtjylland har endnu ingen klar idé om, hvad han skal sætte i stedet for fodbold.

- Men det kunne da være sjovt, hvis Liiteguard vokser sig så stor, at der også bliver råd til at ansætte mig. Det ville da være fantastisk, understreger FCM-anføreren.

Læs mere om Liiteguard i Indersiden 17-3, hvor vi bringer vores interview med Nicklas Falkesgaard Pedersen og Christopher Geertsen, der mændende bag det nye sportsbrand. Fodboldspillernes eget magasin udkommer online den 14. september. 

Tilbage

SENESTE NYT

13.06.2019

Smerten, væmmelsen og bekymringerne stod i kø

LÆS MERE
05.06.2019

19: Det er jo nørderi på meget højt plan

LÆS MERE
28.05.2019

Hold formen ved lige med Team Spillerforeningens Preseason træning

LÆS MERE
21.05.2019

18: Natten i ambulancen ændrede det hele

LÆS MERE
19.05.2019

Emil Nielsen er Årets Profil i 1. division

LÆS MERE
16.05.2019

Målfarlig midtbane er Årets Profil i 2. division

LÆS MERE