23. 02. 2018

”Jeg har anbefalet træningen til alle tidligere holdkammerater”

Der var godt gang i træningsfaciliteterne i Dragør og Aarhus i vinterpausen, hvor Spillerforeningen og ProTreatment tilbød træning til foreningens medlemmer. Til sommer tilbyder Team Spillerforeningen igen preseason-træning for alle medlemmer.

AF MARTIN DONS

Tre gange om ugen. Så ofte kunne medlemmer af Spillerforeningen gennem vinterperioden træne og få behandling hos ProTreatment. Og det benyttede mange spillere sig af. I Aarhus var der til flere træninger ventelister, mens der også i Dragør blev knoklet igennem for at holde formen ved lige i pausen.

En af de spillere, der benyttede sig af det gratis tilbud fra Spillerforeningen, var Lasse Nielsen, der dengang spillede i den polske topklub Lech Poznan, men som i dag er skiftet til svenske Trelleborgs FF.

- ProTreatment leverer en fantastisk omgang træning, og jeg var virkelig imponeret af engagementet og faciliteterne i Dragør, siger Lasse Nielsen.

Kroppen fik et tjek

Den tidligere OB-forsvarsspiller benyttede sig også af muligheden for behandling efter træningssessionerne.

- Samtidigt er det perfekt, at man har muligheden for lige at få tjekket kroppen igennem efterfølgende. Det er virkelig klasse, siger Nielsen.

Han er ikke i tvivl om, at mange spillere vil kunne få noget ud af preseason-træningerne, som fandt sted i både december og januar.

- Jeg har anbefalet træningen til alle tidligere holdkammerater, jeg har snakket med siden, fortæller Lasse Nielsen.

Træningen som genoptræning

Flere spillere har også brugt vintertræningen til genoptræning efter en skade. Både Uffe Bech og Jacob Bruun Larsen var hjemme fra Tyskland for at træne hos ProTreatment.

- Jeg vil gerne stå så stærkt som muligt, når jeg kommer tilbage. For mig at se er det en del af professionalisme og gøre alt det, man kan for at stå så skarpt som muligt, sagde Uffe Bech blandt andet i et videointerview med Spillerforeningen.

Se også: Spillerne gav den gas hos ProTreatment

Også mange kvindespillere benyttede sig af tilbuddet.

- Vintertræningen, som Spillerforeningen arrangerer sammen med ProTreatment, er rigtig fed, og fysioterapeuterne, der står for træning og behandling, er dygtige, fortæller Michelle Madsen, der spiller i 3F Ligaen for BSF.

- Jeg blev opereret i november måned for en meniskskade, og har brugt træningen som en del af min genoptræning, og det har virkeligt hjulpet, siger Madsen.

Til sommer er det igen muligt at træne gennem Spillerforeningen, når Team Spillerforeningen igen tilbyder mellemmerne at holde sig igen henover sommeren med flere ugentlige træninger. Mere information om sommerens presesason-træning følger de kommende måneder.