26. 11. 2018

Spændende oplæg og Europa League-brag: Du er inviteret

Der bliver rig mulighed for networking, når Spillerforeningen inviterer medlemmer til Partnerforum og 4players Elitesportens karrierepartnere torsdag den 13. december 2018 hos ProTreatment i Dragør.

Under overskriften ”Forberedelse er den vigtigste forudsætning for præstation” inviterer Spillerforeningen sine medlemmer til Partnerforum hos ProTreatment, hvorefter turen går til Parken og Europa League-kampen mellem F.C. København og Bordeaux.

Vi begynder med en rundvisning hos ProTreatment, som behandler nogle af de største danske idrætsudøvere heriblandt Kevin Magnussen og en række af de danske landsholdsspillere i fodbold. Efter rundvisningen i det topmoderne træningskompleks vil der være en række spændende oplæg.

Der serveres aftensmad hos ProTreatment, inden vi i samlet flok drager mod Parken til den afgørende Europa League-kamp for F.C. København, der møder Bordeaux med de to danske landsholdsspillere Lukas Lerager og Andreas Cornelius.

SÅDAN TILMELDER DU DIG
Send en mail til Martin Dons på martin.dons@spillerforeningen.dk og angiv, om du ønsker at gøre brug af bustransport til og fra ProTreatment.

SU: Senest fredag den 30. november 2018.

Der vil være et begrænset antal billetter, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Tid og sted:

Dato: 13. december 2018

Mødetid: Kl. 15.30 foran Parkens Fanshop, Øster Allé 56, 2100 København, hvor vi kører i bus til ProTreatment (du er også velkommen til selv at komme til og fra Dragør)

Arrangement foregår hos: ProTreatment, A. P. Møllers Allé 43C, 2791 Dragør

Program:
Kl. 15.30      Mødetid foran Parkens fanshop (Øster Allé 56, 2100 København) og busafgang til ProTreatment
Kl. 16.30      Velkomst v. Rasmus Haagensen, direktør i 4player
Kl. 16.35      Oplæg v. Martin Borre, tidl. spiller i bl.a. Vejle og OB og i dag journalist hos Berlingske Medier "Overførbare kompetencer fra sport til erhverv”
Kl. 17.00      Oplæg v. Thomas Jørgensen, grundlægger af ProTreatment ”Optimering af forberedelser og ProTreatment”
Kl. 17.30      Oplæg v. Mads Øland ”Landsholdsforhandlinger – forberedelse og centrale emner”
Kl. 18.00      Spisning
Kl. 19.30      Afgang mod Parken