12. 07. 2018

Team Spillerforeningen delte med Frem

En række spillere på Team Spillerforening-holdet har vist så gode takter, at flere klubber har vist interesse for dem. I går viste holdet god moral og fik uafgjort mod 2. divisionsholdet Frem.

Mens BK Frem allerede havde en træningskamp i benene, så var det første gang, at Team Spillerforeningen skulle i kamp, da de stod over for 2. divisionsmandskabet onsdag aften i Valby Idrætspark.

Og det blev en god og intens fight, hvor hjemmeholdet bragt sig i front efter et hjørnespark i første halvleg. Den føring holdt til pausen, men i anden halvleg fik Abdoulie Njai reduceret til 1-1, som også blev kampens resultat.

- Vi spillede en glimrende og ganske intens kamp på en helt perfekt græsbane på Valby Idrætspark mod et Frem-hold, der er i gang med opstarten og havde flere prøvespillere med, siger Kresten Blæsild, projektleder for Team Spillerforeningen.

Han kunne se sit mandskab komme med den rette mentalitet og indstillingen.

- I betragtning af at vores hold var sammensat til dagen og med mange unge spillere, der nærmest spillede deres første seniorkamp, synes jeg, at vores spil både defensivt og offensivt var meget fint. Spillerne viste i den grad den rette indstilling og mentalitet, og alle var klar til at yde deres bedste for holdets bedste. Det var imponerende at opleve sammenholdet i truppen.

- Samtidigt var det dejligt at se at alle spillere rent fysisk stod distancen og drog nytte af at have deltaget i både ProTreatment-træningen og Team Spillerforeningens fodboldtræning over sommeren, siger Kresten Blæsild, der kan berette om interesse for flere at spillerne.

- Der har allerede været en del interesse for spillerne, og jeg håber, de kommer godt videre til gode klubber på rette niveau.

Team Spillerforeningen har sidste træning i dag.

Tilbage

Team Spillerforeningen Partnere

SENESTE NYT

15.07.2022

74: Lukas skiftede til Sassuolo som 16-årig

LÆS MERE
11.07.2022

73: Mortens vej til landsholdsudtagelsen, han helst er fri for at tale om

LÆS MERE
07.07.2022

72: Signe ved, hvor langt der er fra Hjørring til Paris

LÆS MERE
05.07.2022

Vi har tjekket mange kontrakter. Skal vi også tjekke din?

LÆS MERE
01.07.2022

71: »Jeg skulle bare på Herrelandsholdet, da jeg var lille«

LÆS MERE
23.06.2022

70: På et klubbesøg fandt Allan og Patrick ud af, at den var helt gal i Jammerbugt FC

LÆS MERE