30

Artikel30.6.2020

Årets Profil i Kvindeligaen samler ikke på sølv

Det er guld eller ingenting. For i Brøndby samler de ikke på sølv, fastslår Nanna Christiansen, der i sidste uge blev kåret som Årets Profil i Kvindeligaen 2019/2020.

Af Michael Hehr

Det kunne nærmest ikke være skrevet bedre. De evige mesterskabsrivaler fra Fortuna Hjørring og Brøndby IF i en direkte duel om det danske mesterskab i sæsonens sidste kamp. Nanna Christiansen er helt enig.

- Det var mega fedt, at vi fik den her kamp, fastslår Nanna Christiansen.

Desværre for den erfarne Brøndby-spiller og resten af Brøndby-mandskabet gik det ikke, som de havde håbet på. Slutresultatet 1-1 sendte mesterskabet til Hjørring, der dermed sætter sig øverst på tronen i dansk kvindefodbold. En position, som Brøndby IF og Fortuna Hjørring skiftevis har indtaget siden 2013.

At rivalerne skiftes til at vinde mesterskabet er ikke noget, der huer Nanna Christiansen. Tværtimod.

- Vi ser os jo som det hold, der skal vinde guld. Vi samler ikke på sølv i Brøndby, fastslår hun.

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Årets Profil i Kvindeligaen igen

Nanna Christiansen fik ellers den bedst mulige optakt til den store guldkamp, da hun i torsdags blev kåret som Årets Profil i Kvindeligaen.

- Det er kæmpe stort. Det er jeg stolt over. Det er dem, jeg spiller mod til daglig, som har peget på mig. Så det er helt vildt stort for mig.

Selvom det er andet år i træk, at hun kan lade sige hylde som Årets Profil, kom det bag på hende, da Thomas Lindrup dukkede op for at overrække hende prisen.

- Jeg blev helt vildt overrasket. Da vi stod der i cirklen, havde jeg slet ikke set jer. Jeg stod bare og kiggede på Per (Nielsen, red.). Og så lige pludselig stod i der. Jeg blev meget overrasket, fortæller den 31-årige landsholdsspiller med et smil.

Tilladelse Påkrævet

For at kunne se dette indhold skal du minimum give samtykke til samling af markedsføringscookies

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.