08. 09. 2021

Spillerforeningen indgår samarbejde med Liiteguard: Giver medlemsfordele på performanceprodukter

Det kommer Spillerforeningens medlemmer til gode, at foreningen har lavet et samarbejde med Liiteguard, der har fokus på at udvikle produkter, som skal være med til at øge udøverens performance.

AF MARTIN DONS

Produktet skal give en øget performance hos spilleren.

Det er tankegangen hos Liiteguard i alt, hvad de laver. For den unge iværksætter-virksomhed er det vigtigt at være innovative, når de sender nye produkter på markedet. Mener de ikke, de kan lave det bedre end det, der allerede findes, holder de sig fra det.

Derfor er produktsortimentet ikke stort, men det er til gengæld alt sammen udviklet med målet om, at det skal give en øget performance hos de atleter, der bruger produkterne.

Og det er der mange, der gør. Siden begyndelsen i 2016 har virksomheden vækstet med mere end 500 procent, er repræsenteret i 16 lande og på hylderne i omkring 100 butikker.

Innovation er nøgleord

Det hele begyndte med udviklingen af en formbar benskinne, der støber sig efter skinnebenet. Den blev taget godt imod, og siden er der blandt andet kommet løbetights og performancestrømper til.

- I alt skal der være noget funktionelt, som reelt giver en øget performance, fortæller Christopher Geertsen, der er co-founder og CEO i Liiteguard.

Og så er han tidligere fodboldspiller. Og mindsettet fra fodbolden om nødvendigheden af at gøre noget, som ens modstander ikke gør, hvis man vil være bedre, har han taget med sig ind i direktørrollen.

- Man bliver nødt til at udfordre sin status quo hele tiden og være sulten for at gøre mere. Vi kommer ikke ud med produkter, som, vi ikke tror på, kan mere, end de der er på markedet i forvejen.

- Vi tænker hele tiden innovation ind i vores ting. Vi kunne godt have haft t-shirts og løbejakker, men hvis vi ikke føler, der kan skabes noget nyt - noget bedre end det, der er - så kommer vi ikke ud med det. Det er hele tankegangen og fundamentet, uddyber Christopher Geertsen.

Giver videre til tidligere kolleger

Han var selv et fodboldtalent i Randers, da skader satte en stopper for en ellers lovende fodboldkarriere. Skaderne blev til gengæld baggrunden for den nye levevej, da han sammen med sin daværende fysioterapeut og nuværende partner, Nicklas Falkesgaard Pedersen, i 2016 etablerede Liiteguard.

Og fodbolden ligger stadig hans hjerte nært, og nu kan han og resten af Liiteguard-teamet altså hjælpe fodboldspillere med deres innovative produkter. Med det nye samarbejde med Spillerforeningen er du som medlem sikret medlemsfordele hos Liiteguard, som du kan læse mere om på ’Min Side’.

Det er dog ikke helt nyt, at Spillerforeningen og Liiteguard har et samarbejde. Det havde man også i 2017 og 2018.

Tilbage

SENESTE NYT

07.12.2021

Brøndby Stadion scorer igen højest karakter ved vinterpausen

LÆS MERE
30.11.2021

Papirbjerg og tre brud kræver sin mand

LÆS MERE
25.11.2021

60: Mikkel Rygaards vej ud af polsk kaos

LÆS MERE
24.11.2021

Angribere og forsvarsspiller kæmper om titlen som Årets Kvindelige Fodboldspiller

LÆS MERE
23.11.2021

Kjær, Mæhle eller Højbjerg: Hvem har været årets bedste?

LÆS MERE
05.11.2021

Vest var bedst – igen

LÆS MERE