Aftale om kontraktforlængelser i 3F Superliga og NordicBet Liga

15. 05. 2020

Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening er her fredag aften blevet enige om en aftale, som muliggør, at spillerne og klubberne får mulighed for at spille sæsonen færdig med de nuværende trupper.

LÆS MERE

En prøveballon på et liv uden fodbold

14. 05. 2020

Corona-pausen har givet 34-årige Christian Overby fra HB Køge en forsmag på, hvad det er for et liv, der venter ham efter fodboldkarrieren. Og der er faktisk et liv efter fodbolden.

LÆS MERE

25: Bolden ruller på Færøerne: »Alle var helt oppe at køre«

13. 05. 2020

Færøerne er et af få steder i verden, der spilles fodbold. Det har skabt hype om en liga, der ellers sjældent trækker overskrifter. I den her podcast fortæller Mikkel Frankoch om opmærksomheden, hvordan det var at starte op igen efter hjemmeisolation, og hvilke tanker Corona-pausen har sat i gang.

LÆS MERE

Spillerforeningen bakker op om ansvarlig genåbning

08. 05. 2020

Fra spillersiden er der glæde over, at bolden nu igen kan rulle på de danske superliga- og 1. divisionsstadions, og at de nye protokoller og retningslinjer kan sikre en forsvarlig genåbning.

LÆS MERE

Curth om møde i Kulturministeriet: Vi er i en god proces

01. 05. 2020

Spillerforeningens formand, Jeppe Curth, deltog i formiddags i et møde med kulturminister Joy Mogensen, hvor en genåbning af dansk fodbold var på programmet.

LÆS MERE

En fodboldspillers paradoks

23. 04. 2020

Han har frygtet at komme til at stå bagerst i køen. Derfor forbereder Søren Christensen sig på livet efter fodbold. Men det har taget ham flere år at blive klar til at tage det skridt.

LÆS MERE

Internationalt studie: Corona-krisen påvirker fodboldspillernes mentale balance

21. 04. 2020

Et internationalt studie foretaget af den internationale spillerforening, FIFPRO, viser, at et stigende antal professionelle fodboldspillere har symptomer på depression og angst. Spillerforeningen er klar med hjælp.

LÆS MERE

Gytkjær passer godt på kroppen

20. 04. 2020

Topscoreren i Polen har i næsten 15 år været i gode hænder hos ProTreatment. Og lige nu får han eksperthjælp, så han er klar til et komprimeret kampprogram.

LÆS MERE

Noget at være taknemlig for

17. 04. 2020

Line Johansen frygtede for sin mentale balance. Men under pandemiens hærgen – i et fremmed land med udgangsforbud – har hun overrasket sig selv. Det skyldes ikke mindst hendes taknemlighedsdagbog.

LÆS MERE

24: Fanget i uvished og undtagelsestilstand i Peru

28. 03. 2020

Det skulle have været hans livs rejse. I stedet sidder Sigurd Schøndorf fanget på et hostel i Peru. Et land i undtagelsestilstand, hvor der er militær og politi i gaderne.

LÆS MERE

23: Midtbanetalent producerer beats til amerikanske rappere

25. 03. 2020

Når Magnus Mattsson ikke spiller fodbold, producerer han musik. Musikken giver det 21-årige midtbanetalent et frirum, som han særligt har haft bruge for det seneste års tid, hvor han har været skadet.

LÆS MERE

Rochester risikerer permittering kort tid efter kontraktunderskrivelse

22. 03. 2020

Det er få uger siden, han underskrev kontrakten med norske Raufoss IL. Nu er Lee Rochester Sørensen fanget i sin lejlighed i Vanløse, hvor han risikerer at måtte blive uden løn i op til 26 uger.

LÆS MERE

Viborg-anfører sender tanke til de udenlandske spillere

20. 03. 2020

Corona-krisen har gjort telefonen rødglødende hos Viborg FF’s anfører, Jeppe Grønning. Han forsøger at holde humøret oppe hos sine udenlandske holdkammerater, der lige nu kan føle sig rigtig langt væk hjemmefra.

LÆS MERE

Når fodbold bliver et enkeltmandsspil

18. 03. 2020

Corona-krisen har også forandret fodbolden. Sommerens EM-slutrunde er udskudt et år, og holdtræninger er afløst af spillere, der selvtræner i stor stil. Formen skal holdes vedlige, så alle er klar, når ligaerne igen fløjtes i gang.

LÆS MERE

»Det eneste rigtige at udskyde EM«

17. 03. 2020

I Spillerforeningen bakker man op om UEFA’s beslutning om at udskyde EM til sommeren 2021.

LÆS MERE

»For mig er det større at spille i Fremad Amager end at spille i AC Horsens«

12. 03. 2020

Han brugte det meste af en fodboldkarriere på at indfri drømmen om at spille Superliga på fuldtid. Men for Nicklas Dannevang er det alligevel større at spille 1. division i Fremad Amager.

LÆS MERE

Spillerforeningen bakker op om at lukke dansk fodbold ned de næste to uger

12. 03. 2020

Superligaen, 1. division og 2. division lukker ned de næste to uger. Det samme gælder Kvindeligaen, 1. division for kvinder samt ungdomsligaerne for både piger og drenge.

LÆS MERE

Hjem fra cypriotisk eventyr uden løn

10. 03. 2020

Fodboldhumøret steg hos Patrick Banggaard, da han i et år nød den afslappede stemning og det varme klima på Cypern, hvor han spillede i Pafos FC. Selv om han måtte kæmpe for at få sin sidste månedsløn med hjem, kan det ikke ødelægge den gode oplevelse i den populære ferieby.

LÆS MERE

Presset ud: »Fra den ene yderlighed til den anden«

09. 03. 2020

Han er i sin bedste alder. Før vinterpausen startede han hver gang. Og han har gode klubber på CV’et. Alligevel står Jens Rinke uden kontrakt. Det blev udgangen af et »frustrerende« forløb med Kolding IF.

LÆS MERE

Spillerne i Roskilde har været udsat for urimelig stor belastning

05. 03. 2020

Spillerne i FC Roskilde er totalt renset. Det står klart, efter at også politiet har valgt at afslutte deres undersøgelse uden sigtelser. Det har været en stor belastning for spillerne at have haft en så alvorlig anklage hængende over hovedet, og forløbet bør give anledning til at kigge systemet igennem, mener administrativ chef i Spillerforeningen, Michael Sahl Hansen.

LÆS MERE