Strudal om Team Spillerforeningen: Vidner om professionalisme

19. 06. 2018

Det vidner om professionalisme og seriøsitet, når spillere deltager i Team Spillerforeningens træning. Det mener Mark Strudal, der fra på mandag den 25. juni og tre uger frem igen står i spidsen for Spillerforeningens tilbud om gratis træning.

LÆS MERE

Team Spillerforeningen møder Frem i træningskamp

18. 06. 2018

Første modstander til Team Spillerforeningen er på plads. Det bliver 2. divisionsmandskabet BK Frem. Opgøret spilles på Valby Idrætspark den 11. juli kl. 17.00.

LÆS MERE

Fire VM-stemmer: Danmark går videre

15. 06. 2018

Til sammen har de mere end 350 landskampe, og de står også sammen om at mene, at Danmark går videre fra gruppen ved VM. I Spillerforeningens podcast er der masser af VM-nostalgi.

LÆS MERE

08: VM-special: Jesper Grønkjærs farvel til landsholdet

14. 06. 2018

Det var stort. Det var en skuffelse. Det var et farvel. VM-slutrunden i Sydafrika i 2010 var noget specielt for Jesper Grønkjær af flere årsager. Det fortæller han i en Spiller Til Spiller VM-special.

LÆS MERE

Aftale på plads om herrelandsholdets VM-bonus

12. 06. 2018

Hver spiller får 739.000 kr. for deltagelse i VM-gruppekampene. Hvis holdet går videre, er der flere penge. Det er resultatet af den aftale, som Spillerforeningen og DBU netop er blevet enige om.

LÆS MERE

Stine Larsen er Årets Profil i 3F Ligaen

12. 06. 2018

Hun har haft en turbulent sæson, der har været præget af en del skader. Alligevel har hun gjort sig bemærket blandt kollegaerne i 3F Ligaen. De har nemlig kåret Stine Larsen som Årets Profil i 3F Ligaen 2017/2018.

LÆS MERE

07: VM-special med Thomas Helveg: Exit var et antiklimaks ud over alle grænser

07. 06. 2018

Han er noteret for fjerde flest kampe for det danske herrelandshold. Han spillede sin første i 1994 mod Ungarn, den sidste mod Letland i 2007. I mellemtiden nåede Thomas Helveg at deltage i to VM-slutrunder – i Frankrig i 1998 såvel som i Japan og Sydkorea i 2002.

LÆS MERE

Hattrick-helten Dreyer er Årets Profil i 1. division

05. 06. 2018

Han blev topscorer i 1. division, scorede hattrick i playoff-kampen mod Silkeborg IF, der sikrede oprykning til Superligaen, og så er han blevet kåret til Årets Profil i 1. division af kollegaerne i rækken.

LÆS MERE

Kim Aabech Årets Profil i 2. division

02. 06. 2018

Kollegerne i 2. division har valgt Hvidovre-profilen Kim Aabech som Årets Profil i 2. division. Aabech fik overrakt prisen inden dagens opgør mod Jammerbugten FC.

LÆS MERE

Paolo Guerrero til VM med Peru

31. 05. 2018

Spillerforeningen glæder sig over, at en schweizisk domstol har valgt at suspendere Paolo Guerreros karantæne, så han kan komme til VM. ”Men vi er kun halvvejs i mål”, pointerer direktør Mads Øland.

LÆS MERE

Stadsgaard vendte degradering til noget positivt

24. 05. 2018

I et forsøg på at presse ham ud af klubben, blev Kris Stadsgaard degraderet til F.C. Københavns u19-hold i hans sidste tid i klubben. Selvom den tidligere landsholdsspiller var alt andet end tilfreds, vendte han degraderingen til noget positivt.

LÆS MERE

VM-kolleger støtter Paolo Guerrero

22. 05. 2018

Den internationale spillerforening FIFPro samt spillerforeningerne i Frankrig, Australien og Danmark har sendt et brev til FIFA for at støtte Perus anfører Paolo Guerrero.

LÆS MERE

MCH Arena har Danmarks Bedste Bane

21. 05. 2018

Anførerne i Superligaen peger på MCH Arena som Danmarks Bedste Bane. Det viser Spillerforeningens opgørelse. Dermed vinder MCH Arena Den Gyldne Greb for tredje gang.

LÆS MERE

Hany Mukhtar Årets Profil i Superligaen

18. 05. 2018

Spillerne i Superligaen var ikke i tvivl, da de skulle stemme på Årets Profil. Brøndby-spilleren Hany Mukhtar blev en suveræn vinder.

LÆS MERE

06: VM-special med Martin Jørgensen: Jeg talte ikke med min træner i Italien

17. 05. 2018

Fodbold behøver ikke være sjovt. Forstår og accepterer man dét, har man bedre forudsætninger for at slå igennem som fodboldspiller. Det mener Martin Jørgensen, der med den læring i bagagen oplevede karrierens højdepunkt ved VM i '98

LÆS MERE

Strudal igen cheftræner for Team Spillerforeningen

09. 05. 2018

Mark Strudal får blandt andre assistance fra den tidligere OB-træner Klavs Rasmussen til Team Spillerforeningens træninger.

LÆS MERE

Tim Sparv om identitet: Er ikke kun fodboldspiller

04. 05. 2018

Man er ikke kun fodboldspiller; man skal være noget andet også. Det mener Tim Sparv, der gør en dyd ud af at ”komme væk fra fodboldboblen”.

LÆS MERE

05: Christian Poulsen, Morten Levinsen og Rasmus Haagensen om (tab af) identitet

03. 05. 2018

Hvordan er fodbold identitetsskabende? Hvordan håndterer man tabet af den identitet? Og hvordan kan fodboldverdenen være en boble? Det – og meget andet – taler Christian Poulsen, Morten Levinsen og Rasmus Haagensen om i denne episode af ’Spiller Til Spiller’.

LÆS MERE

04: Elitefodbold bygger på en kultur, der gør mennesker syge

02. 05. 2018

Elitefodbold bygger på en kultur, der gør mennesker syge. Det mener Morten Levinsen, der kommer med et opråb via ’Spillernes Stemme’. Få historien fortalt af hovedpersonen selv.

LÆS MERE

Elitefodbold bygger på en kultur, der gør mennesker syge

02. 05. 2018

Angst, depression og søvnproblemer. Alt for mange fodboldspillere har mentale problemer. Men hvor er de mennesker, der siger stop?

LÆS MERE

Mikkel Wohlgemuth: Jeg skruer ikke ned for mine drømme

24. 04. 2018

To korsbåndsskader – én i hvert knæ – før han fyldte 20. Det var de barske realiteter for Mikkel Wohlgemuth. Men selvom om F.C. København blev til HB Køge, er drømmen om landsholdet fortsat intakt for det tidligere stortalent.

LÆS MERE

03: Jens Gjesings bratte karrierestop og livet efter fodbold

19. 04. 2018

Når en fodboldkarriere slutter, brager fodboldverdenen videre. Der er altid en ny spiller, der står klar til at overtage rygnummeret og pladsen i omklædningsrummet. I denne episode af ’Spiller Til Spiller’ fortæller Jens Gjesing om sit bratte karrierestop og livet efter fodbold.

LÆS MERE

Træder ikke ind på banen uden at have styr på mine forsikringer

17. 04. 2018

Efter halvandet års skadeshelvede kender Jakob Ahlmann risikoen ved at være professionel fodboldspiller. ”Skader er en del af jobbet”, som han siger. Derfor træder AaB-spilleren ikke ind på en fodboldbane uden, at han har styr på sine forsikringer.

LÆS MERE

02: VM-special med eftertænksom Elkjær

12. 04. 2018

VM i ’86, læren fra slutrunden, fodboldens udvikling, det tunge pres på en angriber, overgangen til livet efter fodbold, forventningerne til VM i Rusland og meget mere. En eftertænksom Preben Elkjær kommer vidt omkring i den første af Spiller Til Spillers fire VM-specials.

LÆS MERE

Lorentzen takker kvinderne: Jeg blev sgu helt rørt

10. 04. 2018

I forbindelse med den nye kollektive landsholdsaftale, som Spillerforeningen indgik med DBU sidste år, sørgede kvinderne for, at DBU trak Kasper Lorentzens ankesag tilbage. En gestus, der rørte Kasper Lorentzen og gjorde ham ”helt paf”.

LÆS MERE

01: Debat om baneforhold

08. 04. 2018

Jakob Poulsen, Simon Skou Jakobsen og Thomas Lindrup debatterer baneforhold i Superligaen i første episode af 'Spiller Til Spiller'.

LÆS MERE

Spillerforeningen lancerer podcast

06. 04. 2018

'Spiller Til Spiller' er navnet på den nye podcast, som Spillerforeningen netop har sendt på gaden. Første udgivelse handler om baneforholdene i Superligaen, som debatteres af Jakob Poulsen, Simon Skou Jakobsen og Thomas Lindrup.

LÆS MERE

Stortalentet blev fodboldinvalid som 22-årig

27. 03. 2018

En fodboldkarriere er kort. Lars Huldgaard Christensens karriere blev ekstremt kort. Stortalentet måtte indstille sin karriere i en alder af 22 år.

LÆS MERE

Frustreret Gjesing: Urimeligt og uretfærdigt

22. 03. 2018

Én skade tvang ham fra fuldtid til deltid. Den næste kostede ham karrieren. Men Jens Gjesing har ikke sluppet fodboldkarrieren helt endnu. Seks år efter karrierestoppet kæmper han fortsat en opslidende kamp mod Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.

LÆS MERE

Fodboldinvalid som 26-årig: En økonomisk deroute

20. 03. 2018

Fra professionel fodboldspiller til fodboldinvalid arbejder på havnen. Karrieren fik en brat afslutning for Jens Gjesing, der som 26-årig blev erklæret fodboldinvalid.

LÆS MERE