Vito Mistrati studerer online: Det er sgu nemt

11. 04. 2019

Vito Mistrati studerer Kommunikations og formidling på Cphbusiness. Et onlinestudie, han kan tilpasse fodboldkarrieren, som det passer ham. ”Det er sgu nemt”, som han siger.

LÆS MERE

Hver gang, Jamil Fearrington går på banen, trækker han sit regnbuefarvede anførerbind på

10. 04. 2019

Jamil Fearrington kæmper kampen mod homofobi og andre former for diskrimination, hver gang han går på banen.

LÆS MERE

Fælles statement fra DBU, Divisionsforeningen, Spillerforeningen og Danske Fodbold Fans

08. 04. 2019

Fodbold er for alle – uanset seksuel orientering, etnisk oprindelse eller religiøs overbevisning.

LÆS MERE

Amankwah: Det aller vigtigste i fodbolden bliver forsømt

02. 04. 2019

I fodboldens verden er rigtig meget gennemtænkt og planlagt ned til mindste detalje. Men det aller vigtigste element ryger i glemmebogen – og det gælder både for elite- og breddefodbolden.

LÆS MERE

Digital chikane: Nu kan du få affaldet smidt i hovedet, selvom du er trådt ud af rollen som fodboldspiller

01. 04. 2019

Professionelle fodboldspillere oplever digital chikane. Martin Mikkelsen mener, at spillernes frirum ”er kompromitteret”. Han får opbakning af Spillerforeningens direktør, Mads Øland, der siger, at spillerne bør beskytte sig selv.

LÆS MERE

Samtaler gennem to år: Würtz’ vej mod karrierestoppet

29. 03. 2019

Han er en superligalegende og et synonym med AaB. Men han er også bare en dødelig fodboldspiller, der – som alle andre fodboldspillere – på et tidspunkt skal stoppe karrieren. For Rasmus Würtz er det tidspunkt til sommer. De seneste to år har Spillerforeningen fulgt AaB-anførerens vej mod karrierestoppet.

LÆS MERE

17: Würtz stopper karrieren: Manden med flest superligakampe takker af

22. 03. 2019

Det han kommer til at savne. Det han ikke kommer til at savne. De mentale udfordringer i fodbold. Det spanske skifte, der aldrig blev. Og selvfølgelig tankerne om at lægge støvlerne på hylden. Spillerforeningen har mødt Rasmus Würtz til en snak om karrierestoppet.

LÆS MERE

16: Den total nedsmeltning førte til exit

20. 03. 2019

Det var karrierens bedste kontrakt. Den manglede bare en underskrift. Jonas Jensen burde være lykkelig. Men det var han ikke. Tværtimod.

LÆS MERE

Den totale nedsmeltning førte til exit

20. 03. 2019

Min karriere var ved at peake. Jeg var netop blev tilbudt karrierens bedste kontrakt. Men jeg løj for mine omgivelser, og jeg løj for mig selv. Til sidst kunne jeg ikke længere være i det. Det blev for meget. Det opdagede jeg på den hårde måde, da jeg fandt mig selv siddende i fosterstilling på vores badeværelsesgulv midt om natten.

LÆS MERE

Billing udsat for racisme: Vigtigt at få det frem i lyset

13. 03. 2019

Den danske Huddersfield-spiller Philip Billing er på de sociale medier blevet udsat for racisme. Helt horribelt, siger Spillerforeningens direktør Mads Øland, der slår fast, at fodboldbranchen fortsat har et stort arbejde foran sig i at bekæmpe diskrimination.

LÆS MERE

"Det er et stort skridt i den rigtige retning"

12. 03. 2019

Nicole Robertson. Hvad enten du har hørt om hende eller ej, bør du skrive dig navnet bag øret. Den 22-årige amerikaner har nemlig skrevet Danmarkshistorie i år og håber, at hun på denne måde kan være med til at øge fokus på kvindefodbolden i Danmark.

LÆS MERE

15: En truende præsident, hans lakaj og de manglende konvolutter

11. 03. 2019

Drømmeskiftet sluttede på en båre på vej ind i ambulancen. I stedet blev det et halvt år med trusler og manglende løn. I denne podcast fortæller Seejou King om en vild periode i portugisisk fodbold.

LÆS MERE

En truende præsident, hans lakaj og de manglende konvolutter

11. 03. 2019

Et halvt år uden eget hjem. Løn i konvolutter, når den da kom. Men aldrig det aftalte beløb. Og en truende brasiliansk præsident. Sådan kan nogle af mine oplevelser i mit sidste halve år i Portugal og i klubben Deportivo Aves opsummeres.

LÆS MERE

Sådan forebygger du korsbåndsskader

08. 03. 2019

Specifikke øvelser kan som minimum halvere risikoen for korsbåndsskader. Øvelser, der trods dokumenteret effekt, tilsyneladende er svære at implementere. Adjunkt Merete Møller efterspørger ansvar og engagement fra sportens aktører.

LÆS MERE

Forebyggende træning betaler sig: Min krop samarbejder

06. 03. 2019

30-årige Sanne Troelsgaard har – 7-9-13 – været forskånet for skader. Det kan hun takke årevis af funktionel styrketræning for. Men det hårde arbejde har ikke været uden omkostninger.

LÆS MERE

Eksplosionen i knæet fik verden til at gå i stå

05. 03. 2019

Maria Lindblad Christensen er en af de i alt 16 spillere i 3F Ligaens otte trupper, der lige nu er sat ud af spillet på grund af en korsbåndsskade. Hun var et halvt træningspas fra sit comeback fra én korsbåndskade, da korsbåndet i samme knæ sprang igen. Det slog hende fuldstændig ud.

LÆS MERE

Alarmerende mange korsbåndsskader: Simpel træning kan halvere antallet

04. 03. 2019

Netop nu er der alarmerende mange korsbåndsskader i 3F Ligaen. Selvom simpel træning ifølge forskning kan halvere antallet, er træningen ikke implementeret. Der er behov for en kulturændring, lyder kritikken fra flere eksperter.

LÆS MERE

14: Jens Jessen kæmper stadig røven ud af bukserne

01. 03. 2019

Der gik flere år, før Jens Jessen lærte at slappe af i weekenderne. Det var klart det sværeste for ham, da han gik fra at være professionel fodboldspiller til at være bilsælger. Det – og meget mere – fortæller han om i podcasten ’Spiller til Spiller’.

LÆS MERE

13: ARBEJDSGIVERNE STÅR IKKE I KØ, BARE FORDI DU HAR SPILLET FODBOLD

21. 02. 2019

Michael Nonbo gik fra at være professionel fodboldspiller om torsdagen til at være ejendomsmægler om fredagen. Men det betyder ikke, at arbejdergiverne bare står i kø, fordi man har været professionel fodboldspiller.

LÆS MERE

Marc Dal Hende i shitstorm: Jeg er heldigvis ret tykhudet

21. 02. 2019

Råbte Marc Dal Hende ”fucking bøsse, mand” eller ”det er fucking bolden, mand?” Twitter tog sig ikke tid til at spørge og smed den målfarlige back i den offentlige gabestok.

LÆS MERE

Studiejob: Er du vores kommende fodboldjurist?

09. 01. 2019

Spillerforeningen søger stud.jur. Stillingen giver indblik i nogle af de interessante juridiske sager i dansk fodbold. Du vil få ansvaret for aktuelle og håndgribelige sager og derigennem blive klædt på til de praktiske udfordringer, som det moderne arbejdsliv kræver. Der er ansøgningsfrist den 3. februar 2019.

LÆS MERE

KAREN HOLMGAARD ER ÅRETS KVINDELIGE TALENT 2018

05. 01. 2019

Landsholdsdebut og et dansk mesterskab. 2018 har været et helt okay år for Karen Holmgaard.

LÆS MERE

ERIKSEN OG HARDER BLIVER PÅ TRONEN

05. 01. 2019

De danske fodboldspillere peger igen på Pernille Harder og Christian Eriksen som de bedste i landet.

LÆS MERE

DE DANSKE FODBOLDSPILLERE KÅRER JACOB BRUUN LARSEN SOM ÅRETS MANDLIGE TALENT

04. 01. 2019

20-årige Jacob Bruun Larsen har fået sit gennembrud i Dortmund, og det har hans danske fodboldkolleger lagt mærke til. De peger nemlig på Dortmund-talentet som Årets Mandlige Talent 2018.

LÆS MERE

DE 11 UDVALGTE TIL ÅRETS KVINDELIGE HOLD 2018

03. 01. 2019

Der er skiftet ud på Årets Kvindelige Hold 2018 i forhold til holdet året før.

LÆS MERE

DE ER VALGT TIL ÅRETS MANDLIGE HOLD 2018

03. 01. 2019

Superliga-bomber scorer sig en plads på Årets Mandlige Hold 2018 som den eneste spiller fra Superligaen.

LÆS MERE

SPILLERFORENINGEN ØNSKER MEDLEMMER OG SAMARBEJDSPARTNERE GOD JUL

23. 12. 2018

Kontoret holder lukket mellem jul og nytår og åbner igen onsdag den 2. januar 2019.

LÆS MERE

MCH ARENA HAR EFTERÅRETS BEDSTE BANE

19. 12. 2018

Græstæppet på MCH Arena er efterårets bedste. Det mener anførerne i Superligaen, der efter hver runde bedømmer banerne. Rækkens eneste kunstgræsbane er isoleret i bunden.

LÆS MERE

Er du studerende og ønsker erfaring som statistisk medarbejder? Så er det måske dig, vi søger

10. 12. 2018

Som statistisk medarbejder får du indblik i, hvor stor indflydelse statistikker og datakilder har i fodboldens verden samt erfaring i at formidle statistik materiale.

LÆS MERE

12: Konkursen: Da lyset blev slukket i FC Vestsjælland

09. 12. 2018

Lønnen udeblev, og arbejdspladsen forsvandt. Det var virkeligheden for de ansatte i FC Vestsjælland, da klubben blev erklæret konkurs. Anders Due, Anders Kure og Marc Rochester fortæller, hvordan de oplevede det, da lyset blev slukket i FC Vestsjælland.

LÆS MERE