NYHEDSBREVE

Kort fortalt laver vi historier om spillerne. Historier, der skildrer deres hverdag og det liv, de lever – både på godt og på ondt. Vores nyhedsbrev udkommer ikke én bestemt dag. Eller ét bestemt antal gange om måneden. Dét kommer, når vi har en god historie, vi gerne vil dele med dig.

Få de bedste nyheder direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Er du journalist, så kan du tilmelde dig vores presseliste, så du modtager Spillerforeningens pressemeddelelser direkte i din indbakke.

Tilmeld dig pressemeddelelser

Når du skriver dig op til enten nyhedsbrev eller pressemeddelelse, accepterer du, at du gerne vil modtage nyhedsbreve/pressemeddelelser via e-mail fra Spillerforeningen.
Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at klikke afmeld i den enkelte meddelelse eller ved at skrive til mail@spillerforeningen.dk.