Annoncering og content

Vil du annoncere eller formidle content direkte til landets bedste fodboldspillere?

Spillerforeningen tilbyder dig flere muligheder for at formidle dit budskab og tilbud til fodboldspillere i Danmark, danske spillere i udlandet og på de danske landshold.

Podcast

Spillerforeningens podcast, 'Spiller til Spiller', ryger direkte i øregangen hos flere tusinde lyttere, når den udgives på diverse podcastplatforme. Du har mulighed for at blive partner på vores podcastudsendelser og derved få dit budskab bredt ud blandt Spillerforeningens medlemmer. Kontakt os for at høre mere om muligheder og priser. 

Video

Præsenter din virksomhed eller dit produkt som en del af Spillerforeningens videoer. Eller vis din video i sammenhæng med nyheder på spillerforeningen.dk. Kontakt os for at høre mere om muligheder og priser. 

Nyhedsbrev

Kommuniker direkte til din målgruppe via Spillerforeningens nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev tilbyder dig en lang række kommunikationsmuligheder og løsninger for din virksomhed og dit produkt. Kontakt os for at høre mere og få et skræddersyet tilbud.

Bliv partner - kontakt

Martin Dons
6160 4850
martin.dons@spillerforeningen.dk 

 

Bliv partner - kontakt
Martin Dons
6160 4850
martin.dons@spillerforeningen.dk 

Bliv partner

Spillernes Officielle Kåringer

Bliv partner for Spillernes Officielle Kåringer og kom med, når vi sammen med spillerne hylder årets største præstationer.

Annoncering og content

Vil du annoncere og formidle content direkte til en unik og eksklusiv målgruppe? Formidl direkte til landets bedste fodboldspillere gennem Spillerforeningens medier.

Spillernes DM i Golf

Giv dine kunder en golfoplevelse ud over det sædvanlige, plej netværket eller nyd super dag på golfbanen sammen med nogle af de største danske fodboldstjerner gennem tiderne.

Danmarks Bedste Bane

Vær med til at sætte fokus på bedre fodboldbaner i Danmark? Så bliv partner for kåringen af Danmarks Bedste Bane.

Team Spillerforeningen

Bliv partner for Team Spillerforeningen, træningstilbuddet til alle Spillerforeningens medlemmer, hvor profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere deltager.

Medlemsfordele

Har du et attraktivt produkt eller service for vores medlemmer? Se, om du kan blive en del af vores stærke fordelsprogram og få direkte adgang til en eksklusiv og eftertragtet målgruppe.