05. 05. 2005

Jon Dahl Tomasson i bestyrelsen

På dagens repræsentantskabsmøde i Spillerforeningen blev der foretaget valg til bestyrelsen samt DBUs Kontraktfodboldudvalg. Klubrepræsentanter foretog forskellige valg på det årlige repræsentantskabsmøde.

Efter nyvalg af Jon Dahl Tomasson består Spillerforeningens bestyrelse nu af:
- Peter Møller, formand
- Morten Wieghorst, næstformand
- Michael Hansen, næstformand
- Thomas Lindrup
- Ketil Clorius
- Søren Colding
- Jon Dahl Tomasson

Efter aftale med DBU blev der foretaget valg til DBUs kontraktfodboldudvalg. De tilstedeværende kontraktspillere valgte Michael Gravgaard, Viborg FF og Kasper V. Rasmussen, Randers FC, som nu vil repræsentere spillerne i udvalget.

Yderligere kommentarer kan fås hos formand Peter Møller på mobil 26 18 71 64.Klubrepræsentanter foretog forskellige valg på det årlige repræsentantskabsmøde.

Efter nyvalg af Jon Dahl Tomasson består Spillerforeningens bestyrelse nu af:
- Peter Møller, formand
- Morten Wieghorst, næstformand
- Michael Hansen, næstformand
- Thomas Lindrup
- Ketil Clorius
- Søren Colding
- Jon Dahl Tomasson

Yderligere kommentarer kan fås hos formand Peter Møller på mobil 26 18 71 64.