05. 05. 2005

Spillerforeningen og DBU har indgået landsholdsaftale

Efter en lang periode med forhandlinger har Spillerforeningen og DBU indgået kollektiv aftale om vilkår for deltagelse på landsholdet.

I dag har Spillerforeningen indgået kollektiv aftale om vilkår for deltagelse på landsholdet med DBU.

Spillerforeningens formand Peter Møller udtaler i den anledning:

"Vi er meget tilfredse med, at det nu endelig er lykkes at få underskrevet en kollektiv landsholdsaftale mellem Spillerforeningen og DBU. Det er godt for spillerne, Spillerforeningen, DBU og dansk fodbold."

"I Spillerforeningen glæder vi os over, at landsholdsspillerne har fået en betydelig indtægtsfremgang ved at spiller på landsholdet og en øget andel af DBUs sponsorindtægter, herunder af tøjaftalen med adidas."

"Der er ikke i forbindelse med indgåelse af landsholdsaftalen truffet aftale om de forhold, der er genstand for den verserende retssag, men Spillerforeningen håber at kunne fortsætte det gode samarbejde med DBU med henblik på at løse andre spørgsmål af fælles interesse, herunder retssagen."

Yderligere kommentarer fra formand Peter Møller på mobil 26 18 71 64

Spillerforeningens formand Peter Møller udtaler i den anledning:

Yderligere kommentarer fra formand Peter Møller på mobil 26 18 71 64