23. 06. 2005

Spillerforeningens tidligere formand frifundet for injurier

Københavns byret har i dag pure frifundet Spillerforeningens tidligere formand Palle Sørensen for injurier i den sag agentfirmaet Proactive havde anlagt imod ham.Palle Sørensen udtaler: ”Jeg er tilfreds med dommen. Jeg har nu byrettens ord for, at jeg var i min gode ret til at fælde en værdidom over Proactives ageren.”

Sagen blev anlagt af Proactive på baggrund af følgende udtalelse af Palle Sørensen i en artikel i Ekstra Bladet: "Det ser ud som om der er foregået noget, der ikke er helt pænt i kanten. Jeg har selvfølgelig ingen beviser, men sagen lugter, fordi en agent normalt ikke får så meget for en handel i den størrelsesorden…"

Handelen som Palle Sørensen udtalte sig om var Mikkel Bischoffs skifte fra AB til Manchester City. Ved sagens behandling i byretten blev det af agent Karsten Aabrink fastslået, at han repræsenterede Mikkel Bischoff og at andre i Proactive koncernen ved dette klubskifte repræsenterede Manchester City. Efter Karsten Aabrinks eget udsagn modtog han 10.000 £ fra Mikkel Bischoff i honorar og Proactives engelske afdeling modtog 350.000 £ fra Manchester City. Palle Sørensens udtalelser skal ses som et led i Spillerforeningens generelle kritik af dobbeltrepræsentation af agentfirmaer.

Dommen i sin helhed kan læses her.

For yderligere kommentarer kontakt Palle Sørensen på mobil 23 83 33 93.Palle Sørensen udtaler: ”Jeg er tilfreds med dommen. Jeg har nu byrettens ord for, at jeg var i min gode ret til at fælde en værdidom over Proactives ageren.”

Dommen i sin helhed kan læses her.

For yderligere kommentarer kontakt Palle Sørensen på mobil 23 83 33 93.