25. 04. 2006

Invitation til pressemøde - Giv racismen det røde kort

"Giv racismen det røde kort" - kampagnen præsenteres nærmere på pressemøde.

"Giv racismen det røde kort" - kampagnen præsenteres nærmere på pressemøde.Pressemødet afholdes fredag den 28. april kl. 14.30 i Parken´s konferencecenter, Øster Allé 52, på Carlsberg tribunen, København.

Giv racismen det røde kort - kampagnen tager udgangspunkt i spillernes holdninger til og engagement i sagen. Målet er at sprede information om positiv mangfoldighed i topfodboldverdenen, bekæmpe racisme og arbejde for integration i fodbolden og det øvrige samfund. Kampagnen bliver til i et samarbejde mellem Spillerforeningen og MIXeurope, som er en forening, der arbejder med at forebygge og modvirke fremmedfrygt og racisme.

Den 3-årige kampagne støttes af Integrationsministeriet med 3,5 mio. kr. Derudover støttes projektet af virksomheder og relevante organisationer.

På pressemødet vil integrationsminister Rikke Hvilshøj, virksomhedsledere og organisationsledere være til stede sammen med en række topfodboldspillere, herunder ambassadørerne for kampagnen Morten Wieghorst, Allan Olesen, Karim Zaza og Francis Dickoh.

Det konkrete indhold i kampagnen vil blive fremlagt og synliggjort på pressemødet.