27. 11. 2007

Årets Profiler er de rene måltyve

Pablo Piñones Arce (tv), Jens D. Kristiansen (m) og Andreas Mortensen (th) har til fælles, at de alle er blandt de mest scorende spillere i deres division. Og nu har de også til fælles, at de er blevet kåret til Årets Profil af deres kollegaer.Spillerne i henholdsvis 1. Division, 2. Division Øst & 2. Division Vest har stemt på deres favoritter, og det er der kommet nogle målfarlige herrer ud af. Vinderne blev:

1. Dvision: Pablo Piñones Arce, Vejle
2. Division Vest: Jens D. Kristiansen, OB II (Starter i Fredericia 1. januar 2008)
2. Division Øst: Andreas Mortensen, Fremad Amager

Pablo Piñones Arce, der har været udtaget til det svenske U21-landshold og A-landsholdet, udtaler:

"Jeg er meget beæret over, at mine kollegaer har valgt mig til Årets Profil. Det er altid rart at vide, at dine medspillere og modspillere anerkender din indsats på banen, for de ved jo, hvad det hele handler om."

Jens D. Kristiansen udtaler:

"Nu hvor jeg skal til at spille i Fredericia, giver det en god ballast i form af selvtillid, når man bliver kåret som den bedste i sin division af alle dem, man har spillet med og imod."

Andreas Mortensen udtaler:

"Det giver mig en rigtig god fornemmelse, at jeg er blevet kåret til Årets Profil. Det motiverer én til at spille endnu bedre, kæmpe endnu hårdere og til at score endnu flere mål."

Fakta om profilerne

Pablo Piñones Arce

Klub: Vejle

Alder: 26 år

Pt. nummer 2 på topscorerlisten i 2. Division med 10 mål

Jens Damsgaard Kristiansen

Klub: OB II

Alder: 19 år

Pt. topscorer i 2. Division Vest med 10 mål

Andreas Mortensen

Klub: Fremad Amager

Alder: 28 år

Pt. topscorer i 2. Division Øst med 13 mål

Spillernes Officielle Kåringer

Spillernes Officielle Kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske fodboldspillere og for de danske fodboldspillere.

Kåringerne er de mest ansete blandt de danske fodboldspillere, fordi det er spillerne selv, der stemmer på deres favoritter. Dermed er der ingen jury eller ekspertpanel til at vurdere de danske fodboldspilleres præstationer.

Kåringen af Årets Profil foregår således, at det kun er fodboldspillerne i de respektive divisioner, der kan stemme i Spillerforeningens afstemningssystem.

I år har Spillernes Officielle Kåringer uddelt følgende priser:

• Årets Fodboldspiller
• Årets Kvindelige Fodboldspiller
• Årets Hold
• Årets Talent
• Årets Profiler i SAS-Ligaen, 1. & 2. Division
• Giv Racismen Det Røde Kort-prisenSpillerne i henholdsvis 1. Division, 2. Division Øst & 2. Division Vest har stemt på deres favoritter, og det er der kommet nogle målfarlige herrer ud af. Vinderne blev:

1. Dvision: Pablo Piñones Arce, Vejle
2. Division Øst: Andreas Mortensen, Fremad Amager

Jens D. Kristiansen udtaler:

Andreas Mortensen udtaler:

Fakta om profilerne