16. 07. 2007

Fællesudtalelse fra Randers FC og Spillerforeningen vedr. Martin S. Jensen

Randers FC og Martin S. Jensen er i dag blevet enige om en aftrædelsesordning til fuld og endelig afregning mellem parterne. Foto: © Per Kjærbye.

Martin S. Jensen stopper hermed med øjeblikkelig virkning i klubben og er fri til at indgå aftale med en anden klub.

Randers FC og Spillerforeningen har i dag mæglet i sagen omkring udtalelserne fra Randers FC’s direktør Jacob Nielsen om Martin S. Jensen og er enige om at bekræfte, at spillere såvel som klubledere altid skal behandle hinanden værdigt, loyalt og ikke bruge nedsættende udtryk eller vendinger om hinanden - og at klubber og spillere dermed skal leve op til overenskomstens bestemmelser herom.

Spillerforeningens direktør Mads Øland fastslår, at sagen om overtrædelse på overenskomstens bestemmelse om gensidige loyalitetsforpligtigelse er afsluttet med indgåelse af aftalen mellem Martin S. Jensen og Randers FC samt ovenstående fællesudtalelse.

Hverken Randers FC, Martin S. Jensen eller Spillerforeningen har yderligere kommentarer til denne nu afsluttede sag.

Disclaimer: Brug af tilknyttede billede er ikke tilladt uden særskilt tilladelse af Per Kjærbye.