20. 03. 2007

FC Spillerforeningen spiller igen

Andreas Bak blev matchvinder for FC Spillerforeningen i lørdagens træningskamp mod FCK’s andethold, hvor Køge-spillerne holdt kampformen ved lige. Onsdag tørner holdet ud mod HIK.

Selvom Køge-spillerne ikke må træne i deres klub, kan spillerne stadig finde ud af at vinde kampe. Under navnet FC Spillerforeningen trak Køge-spillerne det længste strå i lørdagens træningskamp, der var præget af et teknisk højt niveau. Kampens enlige scoring faldt, da Andreas Bak pludselig stod umarkeret i feltet, hvorfra han med en effektiv pandebrask kunne sende bolden i nettet.

HIK venter onsdag

FC Spillerforeningen spiller sin foreløbigt sidste træningskamp i morgen, hvor HIK kommer på besøg til Ravnsborghallen. HIK skal forsøge at ødelægge FC Spillerforeningens fine statistik, der kan ende med, at Spillerforeningens mandskab trækker sig tilbage som ubesejret.

Kampen finder sted onsdag den 21. marts kl. 16.15 på følgende adresse:

Ravnsborghallen
Ravnsborgvej 3
4600 Køge

HIK venter onsdag

Kampen finder sted onsdag den 21. marts kl. 16.15 på følgende adresse:

Ravnsborghallen
Ravnsborgvej 3