04. 11. 2007

Fodboldspillere spiller i Sandholmlejren

Torsdag den 8. november kl. 14.00 vil en række udvalgte SAS Liga-spillere fra FC Nordsjælland, Brøndby og Lyngby med FC Nordsjællands cheftræner Morten Wieghorst i spidsen spille fodbold med en række af Sandholmlejrens børn og unge.Det er Spillerforeningens kampagne, Giv Racismen Det Røde Kort, der i samarbejde med Dansk Røde Kors står bag initiativet på torsdag. Kampagnen har i løbet af året været rundt omkring i landet, og nu er turen kommet til Sandholmlejren. Formålet er at give børnene i Sandholmlejren en eftermiddag ud over det sædvanlige. En dag, hvor børnene får mulighed for at spille på samme hold som professionelle fodboldspillere.

Kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort bekæmper den racisme, der findes i samfundet og i sporten. Kampagnen fokuserer i høj grad på de marginaliserede grupper i samfundet. Og netop Sandholmlejrens beboere repræsenterer de grupper i det danske samfund.

Såfremt arrangementet måtte have jeres interesse, skal I tilmelde jer hos Spillerforeningen, Pilestræde 35, 1. sal, 1112 København K. Kontakt projektleder Simon Christensen på telefon 51 20 54 08. Tilmelding skal foretages senest onsdag kl. 11.00.

Med venlig hilsen,

Simon Christensen
Projektleder
Giv Racismen Det Røde Kort
Tlf.: 51 20 54 08Det er Spillerforeningens kampagne, Giv Racismen Det Røde Kort, der i samarbejde med Dansk Røde Kors står bag initiativet på torsdag. Kampagnen har i løbet af året været rundt omkring i landet, og nu er turen kommet til Sandholmlejren. Formålet er at give børnene i Sandholmlejren en eftermiddag ud over det sædvanlige. En dag, hvor børnene får mulighed for at spille på samme hold som professionelle fodboldspillere.

Med venlig hilsen,

Simon Christensen