03. 08. 2007

Gravgaard og Hutchinson talte med store bogstaver til de små fodboldspillere

Ved det store ungdomsstævne Audi KB - Cup var kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort til stede for at give kampagnens positive budskab videre til de unge talenter. Foto: © Per Kjærbye.

Ved turneringen i KB er hold fra så forskellige steder som Qatar, Færøerne og hele Skandinavien til stede. Derfor var det oplagt for de to fodboldstjerner Michael Gravgaard og Atiba Hutchinson fra FCK at benytte lejligheden til at fortælle om, hvordan racisme og diskrimination er en del af dagligdagen i fodbolden, og hvordan disse størrelser skal bekæmpes.

For os er det ekstremt vigtigt at sikre, at den kommende generation af fodboldspillere meget tidligt lærer, hvad tolerance kan give af positive oplevelser på banen og i det øvrige samfund. Derfor er det en fornøjelse at komme ud til Audi KB Cup, hvor en række af morgendagens stjerner kan være med til at give racismen det røde Kort," udtaler Michael Gravgaard.

Undervejs gav Gravgaard og Hutchinson autografer til interesserede fodboldfans og svarede på spørgsmål om racisme i fodbolden og deres måde at tackle problemet på.

Se mere om kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort her:

www.stopracismen.dk

Se mere om Audi KB Cup her:

Se mere om kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort her:

www.stopracismen.dk

Se mere om Audi KB Cup her: