05. 10. 2007

Hvem bliver verdens bedste fodboldspiller?

57.500 fodboldspillere over hele verden har deltaget i afstemningen om verdens bedste fodboldspiller, hvis navn offentliggøres senere i dag. Foto: Getty Images.Lionel Messi? Cristiano Ronaldo? Kaká? Listen over kandidaterne til titlen som verdens bedste fodboldspiller er lang, men i dag kl. 14.00 vil der kun være én, der løber med titlen.

Den internationale spillerforening FIFPro har forestået kåringen, hvor også de danske fodboldspillere i Spillerforeningen har stemt.

Offentliggørelsen finder sted på AC Milans træningsanlæg Milanello, hvor diverse verdensstjerner er samlet for at hylde verdens bedste fodboldspiller.

Se samtlige 55 nominerede her:

Worldx1.fifpro.org/shortlist

Spillernes egen afstemning

Det særlige ved FIFPro’s World Player Award er, at det er fodboldspillerne selv, der har stemt på deres favoritter.

De sidste to års vinder, Ronaldinho, udtaler i den forbindelse:

Det er en særlig pris. Fodboldspillerne er dem, der forstår spillet. Derfor betragter jeg denne pris som én af de mest betydningsfulde.

Pressemateriale

Der vil blive produceret materiale til forskellige medieplatforme:

TV
Reuters udsender indslag fredag eftermiddag til over 1000 tv-stationer verden rundt.

Billeder
Der vil blive taget billeder af vinderen, der gøres frit tilgængelige gennem Getty Images.
Kontakt Matt Bilsland, Tlf. 0207-544-3383, Email: matt.bilsland@gettyimages.com

Radio
Radioindslag vil være tilgængelige gennem
Russell Walker, Email: russell@demusproductions.com

For yderligere informationer:

Worldx1.fifpro.orgLionel Messi? Cristiano Ronaldo? Kaká? Listen over kandidaterne til titlen som verdens bedste fodboldspiller er lang, men i dag kl. 14.00 vil der kun være én, der løber med titlen.

Se samtlige 55 nominerede her:

Worldx1.fifpro.org/shortlist

Spillernes egen afstemning

De sidste to års vinder, Ronaldinho, udtaler i den forbindelse:

Pressemateriale

Der vil blive produceret materiale til forskellige medieplatforme:

TV

Billeder