12. 11. 2007

Simon Poulsen er stjerneskuddet på Årets Hold

Fem SAS-Liga-spillere optræder på Årets Hold, der er blevet sammensat af en række funklende talenter samt spillere med en solid rutine.Spillernes Officielle Kåringer er nået til offentliggørelsen af Årets Hold, hvor de danske fodboldspillere har stemt på deres favoritter til de forskellige positioner i en 4-3-3-opstilling:

Målmand:
Jesper Christiansen, FC København

Forsvar:
Lars Jacobsen, FC Nürnberg
Daniel Agger, Liverpool FC
Martin Laursen, Aston Villa
Chris Sørensen, OB

Midtbane:
Christian Poulsen, Sevilla FC
Leon Andreasen, Werder Bremen
Simon Poulsen, FC Midtjylland

Angreb:
Morten Nordstrand, FC København
Jesper Grønkjær, FC København
Dennis Rommedahl, Ajax

Spillernes Officielle Kåringer

Spillernes Officielle Kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske fodboldspillere og for de danske fodboldspillere.

Årets Fodboldspiller er blevet kåret siden 1961, hvor det først var Socialdemokraten og siden Aktuelt, der stod for kåringen. I 1989 begyndte Spillerforeningen at foretage sine egne kåringer.

Kåringerne er de mest ansete blandt de danske fodboldspillere, fordi det er spillerne selv, der stemmer på deres favoritter. Dermed er der ingen jury eller ekspertpanel til at vurdere de danske fodboldspilleres præstationer.

I år vil Spillernes Officielle Kåringer uddele følgende priser:

• Årets Fodboldspiller
• Årets Kvindelige Fodboldspiller
• Årets Hold
• Årets Talent
• Årets Profiler i SAS-Ligaen, 1. & 2. Division
• Giv Racismen Det Røde Kort-prisenSpillernes Officielle Kåringer er nået til offentliggørelsen af Årets Hold, hvor de danske fodboldspillere har stemt på deres favoritter til de forskellige positioner i en 4-3-3-opstilling:

Målmand:
Jesper Christiansen, FC København

Forsvar:
Lars Jacobsen, FC Nürnberg
Daniel Agger, Liverpool FC