10. 11. 2007

Spillerne peger på Bendtner som Årets Talent

Hvem er Danmarks mest håbefulde fodboldspiller? Svaret er ifølge de danske fodboldspillere Nicklas Bendtner, der vinder prisen som Årets Talent.Når dansk fodbold i fremtiden skal spille sig til de respektive slutrunder, er der brug for talenter. Det største af slagsen findes ifølge de danske fodboldspillere i Nicklas Bendtner, der har høstet flest stemmer i kåringen af Årets Talent.

Nicklas Bendtner udtaler:

"Jeg er utroligt glad for denne pris. Det er altid noget helt specielt, når man får anerkendelse fra spillerne, for det er jo dem, der ser én til den daglige træning og som ved, hvad man står for."

Nicklas Bendtner efterfølger tidligere vindere af ’Årets Talent’ som Daniel Agger (2004 & 2005), Thomas Kahlenberg (2002 & 2003) samt Christian Poulsen (2001).

Den 19-årige Arsenal-angriber vinder prisen som Årets Talent på baggrund af en række flotte præstationer for Birmingham City FC, Arsenal og ikke mindst det danske landshold.

Spillernes Officielle Kåringer

Spillernes Officielle Kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske fodboldspillere og for de danske fodboldspillere.

Årets Fodboldspiller er blevet kåret siden 1961, hvor det først var Socialdemokraten og siden Aktuelt, der stod for kåringen. I 1989 begyndte Spillerforeningen at foretage sine egne kåringer.

Kåringerne er de mest ansete blandt de danske fodboldspillere, fordi det er spillerne selv, der stemmer på deres favoritter. Dermed er der ingen jury eller ekspertpanel til at vurdere de danske fodboldspilleres præstationer.

I år vil Spillernes Officielle Kåringer uddele følgende priser:

• Årets Fodboldspiller
• Årets Kvindelige Fodboldspiller
• Årets Hold
• Årets Talent
• Årets Profiler i SAS-Ligaen, 1. & 2. Division
• Giv Racismen Det Røde Kort-prisenNår dansk fodbold i fremtiden skal spille sig til de respektive slutrunder, er der brug for talenter. Det største af slagsen findes ifølge de danske fodboldspillere i Nicklas Bendtner, der har høstet flest stemmer i kåringen af Årets Talent.

Nicklas Bendtner udtaler:

Spillernes Officielle Kåringer

I år vil Spillernes Officielle Kåringer uddele følgende priser:

• Årets Fodboldspiller
• Årets Kvindelige Fodboldspiller