25. 01. 2007

Steen Nedergaard ansat som rådgiver i Spillerforeningen

Den tidligere Norwich og OB-profil Steen Nedergaard vil fremover være dedikeret til at hjælpe de danske fodboldspillere.Selvom Steen Nedergaard har lagt sin aktive karriere som fodboldspiller bag sig, forlader den pålidelige forsvarsspiller langt fra branchen. Han er netop blevet ansat i Spillerforeningen som rådgiver, hvor han skal dele ud af de erfaringer, han har fået i sin tid som aktiv fodboldspiller.

”Jeg er meget begejstret over min nye stilling som rådgiver i Spillerforeningen. Det har været afgørende for mig, at jeg i samarbejdet med Spillerforeningen har en organisation med nogle positive værdier, jeg kan stå inde for og identificere mig med,” siger Steen Nedergaard.

Engelsk og fynsk rutine

Steen Nedergaard er en dreven herre inden for fodboldverdenen, og han ved, hvordan han vil omsætte sine oplevelser som fodboldspiller til sit nye arbejde:

”Gennem mine 20 års fuldtidsbeskæftigelse i fodboldbranchen har jeg fået et solidt erfaringsgrundlag, som jeg vil få glæde af at formidle videre til andre spillere. Min tid i Norwich, OB og Hvidovre har givet mig et indblik i, hvilke menneskelige mekanismer der er på spil i sporten, og det vil jeg naturligvis gøre brug af i mit nye arbejde.”

Udover en fortid som topspiller har Steen Nedergaard den seneste tid også oplevet fodbolden fra andre sider, idet han besad trænerrollen i Hvidovre IF, hvor han stiftede bekendtskab med at være leder for en samlet spillertrup. Endelig har Steen Nedergaard besat posten som scout i OB, hvorfra han har god føling med, hvad der rører sig på det danske spillermarked.

Samarbejde ud fra fælles værdier

Spillerforeningens direktør Mads Øland glæder sig over ansættelsen af Steen Nedergaard, der i Mads Ølands øjne vil harmonere godt med foreningens nuværende arbejde med at tale spillernes sag:

”Vi har i Steen Nedergaard fundet en person, der både har det erfaringsgrundlag og de menneskelige kvaliteter, der skal til for at blive en succes som rådgiver for de danske fodboldspillere.”

For yderligere kommentarer kontakt:

Mads Øland, direktør, tlf.: 23 20 07 15Selvom Steen Nedergaard har lagt sin aktive karriere som fodboldspiller bag sig, forlader den pålidelige forsvarsspiller langt fra branchen. Han er netop blevet ansat i Spillerforeningen som rådgiver, hvor han skal dele ud af de erfaringer, han har fået i sin tid som aktiv fodboldspiller.

Engelsk og fynsk rutine

Samarbejde ud fra fælles værdier

For yderligere kommentarer kontakt:

Mads Øland, direktør, tlf.: 23 20 07 15