16. 07. 2008

Danske spillere satser på hurtigheden ved slutrunde

Truppen af spillere til det europæiske mesterskab for kontraktløse fodboldspillere er blevet udtaget. Foto: © Per Kjærbye.Det bliver en slagkraftig samling af danske og finske spillere, der sammen skal kæmpe om at blive europæiske mestre for kontraktløse fodboldspillere. I forsvaret er en række fysisk stærke spillere fra 1. division, og i de forreste geled er der en række hurtige og teknisk dygtige boldspillere.

Blandt profilerne er den tidligere Strasbourg- og Sparta Rotterdam-angriber Denni Conteh og tidligere U-20 landsholdsspiller Aske Krohn.

Aske Krohn kender fra sin tid i Den Haag en del til hollandsk fodbold, og han ser frem til at atter at stå over sine hollandske kollegaer:

"Det bliver spændende at se, hvor højt niveau de kontraktløse spillere fra lande som Frankrig og Holland har i forhold til de danske spillere. Jeg tror, at de mange hurtige og tekniske spillere fra vores hold vil blive en succes ved slutrunden," siger Aske Krohn.

Kan vinde ny kontrakt

Aske Krohn spiller ikke kun for æren ved at vinde et europæisk mesterskab. Lige som de hundredvis af andre kontrakthungrende fodboldspillere, der deltager, er hovedformålet at spille sig til en aftale med en ny klub:

"Man er selvfølgelig topmotiveret, når man ved, at man ved, at man har muligheden for at spille sig til en kontrakt i fx Frankrig, Portugal eller en anden stor, europæisk liga," udtaler Aske Krohn.

Den europæiske slutrunde er arrangeret af den internationale spillerforening FIFPro og har for første gang i år dansk deltagelse.

Det dansk/finske hold skal i første kamp møde Frankrig. Kampen spilles fredag kl. 14.00 i Rijnsburg i Holland.

Den samlede trup

Lasse Jørgensen, Silkeborg IF
Nisahr Yawar, Køge
Mark Jørming, Køge
Martin Søndergaard, Køge
Ibrahim El-Khatib, Greve
Mads Villadsen, Herfølge
Michael Jørgensen, BK Skjold
Denni Conteh, Slagelse
Patrik Wozniacki, AB
Aske Krohn, Frem
Kasper de Fries, Haarlem
Antti Kuismala, MP Mikkeli
Lasse Lagerblom, FC Honka
Ville Väisänen, OPS Oulu

Danske fodboldspillere kan vinde ny kontrakt ved slutrundeDet bliver en slagkraftig samling af danske og finske spillere, der sammen skal kæmpe om at blive europæiske mestre for kontraktløse fodboldspillere. I forsvaret er en række fysisk stærke spillere fra 1. division, og i de forreste geled er der en række hurtige og teknisk dygtige boldspillere.

Kan vinde ny kontrakt

Den samlede trup

Lasse Jørgensen, Silkeborg IF
Nisahr Yawar, Køge