21. 07. 2008

Gode danske præstationer trods nederlag

Selvom Team Danmark/Finland ikke fik de store resultatmæssige gevinster ved det europæiske mesterskab for kontraktløse spillere, har de danske spillere alligevel en masse positive oplevelser at tage med sig hjem fra Holland.Et nederlag på 3-0 til Holland og et nederlag i straffesparkskonkurrence efter 1-1 mod Schweiz var det magre udbytte for det danske/finske mandskab ved de afsluttende kampe af FIFPro Tournament 2008. Holland tromlede alt modstand ned og vandt turneringen på suveræn vis.

Blandt de bedste danske spillere var den tidligere Skjold-spiller Michael Aalling Jørgensen, der gang på gang gjorde livet surt for modstanderne på midtbanen:

"Det har været rigtig spændende at være med til turneringen. Det er både sjovt at bidrage med noget selv og så at se, hvordan andre nationer spiller. "

Engelske kontraktdrømme

Hovedformålet med turneringen er at promovere de kontraktløse spillere foran et stort antal agenter og klubledere.

"Det bliver selvfølgelig interessant at se, om man har gjort sig tilstrækkeligt bemærket blandt folk på tribunerne til at få et kontrakttilbud fra måske en engelsk klub," siger anfører Michael Aalling Jørgensen.

Lækre detaljer og professionelle forhold

En af turneringens bedste detaljer stod Mads Villadsen for, da han i et hurtigt ryk satte sin schweiziske modspiller ved elegant at heade bolden videre til sig selv. Herefter kunne han i en helt fri position lægge bolden til rette for Ibrahim El-Khatib, der ingen problemer havde med at passere målmanden.

Målscoreren har haft mange gode oplevelser ved turneringen:

"Alt i alt har det været en rigtig god turnering, hvor der ikke har manglet noget, og hvor der har været professionelle forhold. Så jeg vil helt klart anbefale andre kontraktløse spillere at tage med til denne her turneringen næste gang."

Og Ibrahim El-Khatib er ikke slået ud af de manglende resultater:

"Med hensyn til de manglende resultater er det kun et par ugers træning sammen, der har gjort forskellen for at vi kunne have vundet nogle flere kampe."

Se tidligere nyheder:

Team Danmark/Finland tabte i slutsekunderne

Danske spillere satser på hurtigheden ved slutrunde

Danske fodboldspillere kan vinde ny kontrakt ved slutrunde

Engelske kontraktdrømme

Lækre detaljer og professionelle forhold

Målscoreren har haft mange gode oplevelser ved turneringen:

Og Ibrahim El-Khatib er ikke slået ud af de manglende resultater:

Se tidligere nyheder:

Team Danmark/Finland tabte i slutsekunderne