05. 01. 2008

Spillerne: Daniel Agger er Danmarks bedste

Ved DR’s Sport 2007 blev Daniel Agger kåret som Årets Fodboldspiller. Liverpool-spilleren fik flest stemmer i en afstemning blandt de danske fodboldspillere og kan dermed kalde sig Danmarks bedste fodboldspiller. Foto: © Per KjærbyeMessecenter Herning var i aftes pyntet op til fest for at fejre de største sportslige præstationer i 2007. Årets Fodboldspiller blev kåret af Spillerforeningen, hvor tidligere landsholdsspiller John Sivebæk, direktør for AON Søren Lindbo samt direktør for Spillerforeningen Mads Øland overrakte prisen i form af skulpturen ’Tacklingen’ af Knud Nellemose.

Daniel Agger vandt en meget markant sejr i et stærkt besat felt blandt fem nominerede, hvor de øvrige navne var Jesper Grønkjær, Simon Poulsen, Morten Nordstrand og Christian Poulsen.

Daniel Agger udtalte ved aftenens show:

"Jeg er utroligt glad for at få denne pris. Blandt andet fordi det er mine kollegaer, der har valgt mig. Det betyder utroligt meget, da de ved, hvad de snakker om. Og fordi det ikke er de såkaldte fodboldeksperter, der har bedømt det hele."

Prisen som Årets Fodboldspiller er den mest traditionsrige kåring i dansk fodbold, idet kåringen har fundet sted siden 1961. Samtidig er prisen også den mest respekterede blandt de danske fodboldspillere, fordi spillerne selv vælger deres nominerede og stemmer på deres favorit.

Dermed følger Daniel Agger i fodsporene af nogle af de største navne i dansk fodbold som Brian Laudrup, Peter Schmeichel, Preben Elkjær og Michael Laudrup.

Se liste over tidligere vindere af Årets Fodboldspiller

Disclaimer: Brug af tilknyttede billede er ikke tilladt uden særskilt tilladelse af Per Kjærbye.Messecenter Herning var i aftes pyntet op til fest for at fejre de største sportslige præstationer i 2007. Årets Fodboldspiller blev kåret af Spillerforeningen, hvor tidligere landsholdsspiller John Sivebæk, direktør for AON Søren Lindbo samt direktør for Spillerforeningen Mads Øland overrakte prisen i form af skulpturen ’Tacklingen’ af Knud Nellemose.

Daniel Agger udtalte ved aftenens show:

Se liste over tidligere vindere af Årets Fodboldspiller