26. 08. 2008

Uforståelig karantæne til Esbjerg-spiller

Esbjergs Nicolai Høgh er blevet idømt karantæne, idet dommer Michael Johansen ikke har villet anerkende, at Allan Olesen har frikendt Høgh for en påstået forseelse. Foto: © Per Kjærbye.Spillerforeningens formand Thomas Lindrup er skuffet over afgørelsen. Han mener, at dommeren burde have lyttet til spillerne, der var direkte impliceret i situationen:

Jeg synes, at dommeren i denne sag burde have accepteret Allan Olesens udlægning af hændelsen. Det klæder altid dommere at erkende, at man har begået en fejl, for det kan selv de bedste dommere komme til en gang imellem.

Allan Olesen udtalte efter kampen mod Esbjerg følgende til bold.dk om situationen, der udløste gult kort til Nicolai Høgh:

”(…) Der var jo ikke kontakt. Så det er klart, at han ikke skal straffes for sådan noget. Det er jeg helt enig i."

Spillerforeningen er dog generelt enig i DBU’s politik om, at karantænepoint ikke nedsættes, hvis en dommer fastholder sin vurdering af en hændelse.Spillerforeningens formand Thomas Lindrup er skuffet over afgørelsen. Han mener, at dommeren burde have lyttet til spillerne, der var direkte impliceret i situationen: