Spillernes nomineringer til Årets Fodboldspiller 2009 offentliggjort

19. 12. 2009

Spillertrupperne i Danmarksturneringen samt de danske udlandsprofessionelle har peget på de danske fodboldspillere, der har gjort det bedst i 2009. Foto: © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Spillerforeningen vinder sag om bortvisning af Lennart Lynge Larsen

17. 12. 2009

Vestre Landsret har i dag stadfæstet dommen fra Kolding Byret, hvilket betyder, at Lennart Lynge Larsen endnu engang har fået rettens ord for, at Vejle Boldklub i 2006 uberettiget bortviste ham. Klubben skal nu betale erstatning. Foto © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Årets profiler i divisionerne 2009 fundet

08. 12. 2009

Ved Årets Fodboldfest 2009, der netop er blevet afholdt i Århus, blev profilerne i 1. division og 2. division Øst/Vest hyldet af de selvsamme kolleger, som har kåret dem.

LÆS MERE

Jakob Poulsen kåret til Årets Profil i SAS-ligaen 2009

06. 12. 2009

Fodboldkollegerne har kåret AGF’s og landsholdets midtbanemand, Jakob Poulsen, til Årets Profil i SAS-ligaen. Kåringen regnes for ekstra prestigefuld, fordi det netop er spillerne i SAS-ligaen, der peger på vinderen.

LÆS MERE

Simon Kjær kåret til Årets Talent 2009

05. 12. 2009

Fodboldspillerne i Danmark samt de danske udlandsprofessionelle har kåret Palermos og landsholdets Simon Kjær til Årets Talent 2009.

LÆS MERE

Spillerne har udvalgt Årets Hold 2009

03. 12. 2009

Fodboldspillerne i den hjemlige Danmarksturnering og de danske udlandsprofessionelle har valgt de 11 spillere, der har gjort det bedst i indeværende kalenderår. Foto © Per Kjærbye

LÆS MERE

Mia Brogaard kåret til Årets Kvindelige Fodboldspiller 2009

02. 12. 2009

Det blev Brøndby IF’s midtbanespiller, Mia Brogaard, der løb med prisen som Årets Kvindelige Fodboldspiller 2009 efter en flot sæson krydret med masser af mål.

LÆS MERE

Overraskende og urimelig karantæne til Jesper Münsberg

17. 11. 2009

Lolland Falster Alliancens 32-årige Jesper Münsberg er blevet idømt 6 måneders karantæne af CAS for at have indtaget lægeordineret astmamedicin. Spillerforeningen kalder dommen overraskende og urimelig. Foto © Per Kjærbye.

LÆS MERE

Arek Onyszko

02. 11. 2009

Spillerforeningen kører i øjeblikket ingen sager for Arek Onyszko. Spillerforeningen har bedt om at få Onyszkos kommende bog til gennemsyn. Foto © Per Kjærbye

LÆS MERE

Streetfodbold på Rådhuspladsen imod racisme

01. 10. 2009

Kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort stiller i morgen op på Rådhuspladsen i København til en miniturnering i streetfodbold. Morten Wieghorst, Jesper Grønkjær, Bajram Fetai og Luna Christofi samt Cyron Melville leder hvert deres hold.

LÆS MERE

DBU må ikke begrænse spillernes frie erhvervsudøvelse

30. 09. 2009

Højesteret har i dag afvist at give Spillerforeningen medhold i retssag mod DBU. Dommen sætter dog grænser for DBU’s beføjelser.

LÆS MERE

AAU og Spillerforeningen indgår samarbejde om Nordjysk Elitesport

29. 09. 2009

Aalborg Universitet og Spillerforeningen har indgået aftale om Nordjysk Elitesport. Aftalen indebærer, at Spillerforeningen fra og med dette studieår skal stå for den fortsatte udvikling af og rådgivning i Nordjysk Elitesport.

LÆS MERE

Spillerforeningen indgår samarbejde med Solbjerg Klinik

22. 09. 2009

Spillerforeningen har indgået samarbejde med Solbjerg Klinik om ortopædkirurgiske behandlinger på højeste niveau for foreningens medlemmer. Samarbejdet garanterer, at en patient vil blive tilset og et behandlingsforløb tilrettelagt inden for syv dage.

LÆS MERE

Spillerforeningen lancerer Job4player

17. 09. 2009

Spillerforeningen lancerer i dag projektet Job4player, der skal imødekomme elitesportsudøvernes udfordringer med at skabe sig en ny karriere, når den sidste projektør slukkes.

LÆS MERE

Indkaldelse til pressemøde

17. 09. 2009

Spillerforeningen lancerer i dag på et pressemøde et nyt projekt, der skal få elitesportsudøvere i gang med en ny karriere efter sporten. Til stede vil være repræsentanter fra Spillerforeningen samt elitesportsudøvere og samarbejdspartnere.

LÆS MERE

Grib chancen nu og tag en uddannelse

17. 08. 2009

Var du en af dem, der ikke kom ind på drømmestudiet eller ikke fik søgt, så har du stadig muligheden for at starte en uddannelse den 1. september.

LÆS MERE

Jonathan Richters tragiske uheld

24. 07. 2009

Spillerforeningen sender håbefulde tanker til Jonas og hans familie. Vi håber, at Jonas vil kunne kæmpe sig gennem denne meget svære tid i samvær med hans nærmeste. Foto © Per Kjærbye

LÆS MERE

Nederlag efter straffespark i finalen

12. 07. 2009

Det danske hold af arbejdsløse fodboldspillere mødte i dag Frankrig i finalen i den stærkt besatte FIFPro Tournament.

LÆS MERE

Franck Ribéry fanget i klubkartel

10. 07. 2009

Bayern Münchens Franck Ribéry er blevet fanget i et kartellignende spil mellem klubberne, der forhindrer ham i at skifte arbejdsgiver. Dette er ellers sikret både i FIFA’s artikel 17 i transferreglerne og under EU-lovgivningen. Foto © Per Kjærbye

LÆS MERE

DBU og Divisionsforeningen må handle: Jævnere fordeling af Tv-midler og bedre vilkår for divisionsklubberne

09. 07. 2009

Frem var umådeligt tæt på at blive den tredje klub i Viasat Divisionen, der måtte gå konkurs i år. Spillerforeningen opfordrer DBU og Divisionsforeningen til en mere jævn fordeling af Tv-midlerne for sikre bedre grundlag for eksistens i 1. og 2. division.

LÆS MERE

Spillerforeningen indgår forlig med Boldklubben Frem A/S

09. 07. 2009

Spillerforeningen har her til morgen indgået forlig med Boldklubben Frem A/S, således, at de spillere, der har ydelser til gode, fx hvad angår feriepenge, løn og pension, vil få, hvad de har krav på.

LÆS MERE

Truppen til turnering for arbejdsløse fodboldspillere offentliggjort

09. 07. 2009

Den 16-mand store trup, der skal repræsentere Danmark ved FIFPro Tournament 2009 for arbejdsløse fodboldspillere tog i morges af sted til Cannes i Sydfrankrig. Lørdag venter to kampe mod Schweiz og Holland.

LÆS MERE

Spillerforeningen sender arbejdsløse fodboldspillere til Frankrig

01. 07. 2009

Den årlige FIFPro Tournament, der har til formål at eksponere arbejdsløse fodboldspillere, er blevet mere relevant end nogensinde. Spillerforeningen sender et dansk hold af håbefulde kontraktløse spillere til Cannes den 11.-12. juli.

LÆS MERE

Spillerne tilbageholder deres arbejdskraft og indgiver konkursbegæring mod Boldklubben Frem

11. 06. 2009

I kraft af at der ikke er fundet en løsning i Boldklubben Frem, vil Spillerforeningen sørge for, at en konkursbegæring bliver indgivet på spillernes vegne.

LÆS MERE

WADA anklager Jesper Münsberg, DBU og DIF

04. 06. 2009

Fodboldspilleren Jesper Münsberg lider af astma og, som anbefalet af sin læge, benytter han præparatet salbutamol for at nedsætte generne fra sin sygdom. WADA har rejst tiltale mod Jesper Münsberg på trods af, at DIF har valgt at frafalde anklagerne.

LÆS MERE

Spillerforeningen indkalder til pressemøde

03. 06. 2009

Spillerforeningen indkalder til pressemøde vedrørende dopingsag i fodbold.

LÆS MERE

Fodboldspillere i hård dyst om golf-guld

27. 05. 2009

Holstebro DM i Golf for Fodboldspillere ligner en meget åben affære med enkelte forhåndsfavoritter. Arrangementet finder sted onsdag den 3. juni.

LÆS MERE

Spillerforeningen låner penge til konkursramte spillere

18. 05. 2009

Spillerforeningen har sendt anmeldelser af Køge- og FC Amager-spilleres krav til Lønmodtagernes Garantifond (LG). Men da flere medlemmer allerede er økonomisk klemte, tilbyder Spillerforeningen dem nu lån. Foto © Per Kjærbye

LÆS MERE

Gode baner skal belønnes - Dårlige baner skal være passé i dansk topfodbold

15. 04. 2009

I alt for mange år har banerne i visse SAS-liga klubber været for dårlige. Spillerforeningen foreslår et system, der belønner klubberne for gode baner. Foto © Per Kjærbye

LÆS MERE

Konkursdekret afsagt - Lav Viasat Divisionen om nu!

03. 04. 2009

Et konkursdekret er netop blevet afsagt over FC Amager, som dermed lider samme skæbne som Køge BK. DBU bør handle omgående og få lagt turneringsplanen om i Viasat Divisionen.

LÆS MERE