02. 11. 2009

Arek Onyszko

Spillerforeningen kører i øjeblikket ingen sager for Arek Onyszko. Spillerforeningen har bedt om at få Onyszkos kommende bog til gennemsyn. Foto © Per KjærbyeArek Onyszko bad om at blive medlem af Spillerforeningen i forbindelse med, at han blev ansat i FC Midtjylland. Forinden dette har Onyszko i en årrække valgt ikke at være medlem af spillernes fagforening.

Arek Onyszko har bedt Spillerforeningen om at kigge på en problemstilling i forbindelse med OB’s ophævelse af spillerens kontrakt i sommer. Spillerforeningen har dog endnu ikke modtaget de nødvendige papirer, hvorfor der endnu ikke er taget stilling til sagen, som det ellers er fremgået af udtalelser fra Arek Onyszko.

Spillerforeningen er hverken blevet spurgt til råds om Arek Onyszkos bogprojekt, eller om FC Midtjyllands fritstillelse af ham i dag.

Spillerforeningen har bemærket diskriminerende citater fra Arek Onyszkos kommende bog om bl.a. homoseksuelle og har i dag bedt om at få bogen til gennemsyn.

Direktør i Spillerforeningen, Mads Øland, kommenterer: ”I Spillerforeningen tager vi afstand fra enhver form for diskrimination også på baggrund af seksualitet.