27. 05. 2009

Fodboldspillere i hård dyst om golf-guld

Holstebro DM i Golf for Fodboldspillere ligner en meget åben affære med enkelte forhåndsfavoritter. Arrangementet finder sted onsdag den 3. juni.

Om ganske få dage skal det danske mesterskab definitivt afgøres. Men lige så snart fodbold-guldet er delt ud, kan fodboldspillerne begynde at koncentrere sig om en ny, vigtig begivenhed. Holstebro DM i Golf for Fodboldspillere.

Det er Spillerforeningen, spillernes egen organisation, der sammen med Holstebro Kommune står bag arrangementet i Holstebro Golfklub onsdag den 3. juni, hvor en lang række af Danmarks bedste, både nuværende og tidligere, fodboldspillere skal vise evnerne med en bold, der er noget mindre end den, de plejer at bruge.

Og det er et stærkt felt, der stiller op i Holstebro, Danmarks næstbedste golfbane i øvrigt. Banen skal til oktober huse en afdeling af European Challenge Tour, men først er der fodbold-dyst på banen. Den tidligere landsholdsmålmand, Peter Kjær, er blandt favoritterne.

Selvfølgelig går jeg efter titlen. Det gør jeg hver gang, jeg stiller op i noget. Men det bliver en meget, meget hård konkurrence,” siger Peter Kjær, der med et handicap på 6,8 er en af de mange målmænd med flair for golfspillet. Også Troels Rasmussen, tidligere landsholdskeeper, Randers FC’s Kevin Stuhr Ellegaard, Esbjergs Lars Winde, FCMs Lasse Heinze og SønderjyskEs David Ousted vil bejle kraftigt til golf-guldet.

Men også de tidligere europamestre Flemming Povlsen, Henrik Store Larsen og John Sivebæk går efter mere guld til samlingen. Det samme gør firser-landsholdets slidere Jens Jørn Bertelsen og Klaus Berggreen, der også hører til i favoritfeltet. Sammen med AaBs Anders Due, AC Horsens’ Niels Lodberg og Marc Rieper, Silkeborgs Henrik Tømrer Pedersen og Rajko Lekic, Vejles Allan Gaarde og Jimmy Nielsen, de gamle landsholdsspillere Allan Nielsen, Michael Schjønberg, Søren Frederiksen, Marc Rieper, Michael Hemmingsen og Bjørn Kristensen samt AGF-legenden John Stampe.

Holstebro Kommune er titelsponsor på det store arrangement i Holstebro. Og borgmester Arne Lægaard glæder sig til at kunne præsentere det stærke felt i Holstebro.

Holstebro DM i Golf for Fodboldspillere falder godt i tråd med kommunens visioner om at tiltrække idrætsbegivenheder til det vestjyske. Vi er en kommune, der er klar til at gå langt for at skabe gode vilkår for idrætten, og vi har plads til både eliten og bredden. Vi håber, at rigtig mange vil møde op i Holstebro Golfklub for at følge begivenheden på nærmeste hold, og at dagen bliver en oplevelse for alle områdets sportsinteresserede,” siger borgmester Arne Lægaard.

Yderligere oplysninger: Projektleder Dan Hirsch Sørensen, tlf.: 41 56 96 64

Yderligere oplysninger: Projektleder Dan Hirsch Sørensen, tlf.: 41 56 96 64