15. 06. 2010

Bauerfeind sponsor for de transferfrie spillere

Det er med stor fornøjelse, vi kan fortælle, at Bauerfeind indgår samarbejde med Spillerforeningen om sponsorering af træningen for transferfrie spillere samt det udvalgte hold, der skal repræsentere Danmark ved FIFPro Tournament 2010.

Bauerfeind forventer et spændende samarbejde med Spillerforeningen om deltagelsen i FIFPro Tournament 2010. Bauerfeind vil naturligvis supplere de danske spillere med diverse hjælpemidler, sådan at holdet kan levere en optimal præstation,” siger Frank Bærentsen fra Bauerfeind.

Bauerfeind er en af verdens største producenter af medicinsk udstyr, som bl.a. bandager og kompressionsstrømper. Bauerfeinds sportsprodukter er kendetegnet ved højeste funktionalitet og kvalitet. Flere af Bauerfinds produkter har modtaget priser for både materiale og design.
Se mere på www.bauerfeind.com

Kontaktperson Bauerfeind Danmark:
Frank Bærentsen
Regional Sales Manager Danmark

Er du transferfri og vil deltage?
Som sidste år arrangerer Spillerforeningen igen træning for transferfrie spillere og andre spillere, der ønsker at holde sig i gang i den forlængede sommerpause.

Samtidig vil træningen fungere som optakt til 2010-udgaven af FIFPro Tournament for transferfrie fodboldspillere, der afholdes i Rijnsburg tæt på Amsterdam i dagene 17.-18. juli.

Medlemmer af Spillerforeningen har mulighed for at komme til prøvetræning og kæmpe sig til en plads i den endelige trup. Hvis du er interesseret i at deltage, kan du se kontaktoplysninger forneden.

Det er både muligt for danske spillere herhjemme samt for danske spillere i udlandet at træne med og komme i betragtning til at spille på det danske hold.

Det er gratis at deltage i træningen, hvis du er medlem af Spillerforeningen, ligesom de, der bliver udtaget i turneringen, får betalt flyrejse og hotelophold. Ligeledes vil der blive stillet træningstøj til rådighed.

Hvis du er interesseret i at deltage i træningen eller i årets turnering, skal du kontakte Kresten Blæsild på tlf. 22 32 18 55 eller mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk.

Du kan læse mere om turneringen her. Siden vil løbende blive opdateret.

Se mere på www.bauerfeind.com

Kontaktperson Bauerfeind Danmark:
Frank Bærentsen
Regional Sales Manager Danmark

Er du transferfri og vil deltage?

Du kan læse mere om turneringen her. Siden vil løbende blive opdateret.