2

Artikel2.7.2013

Mads Øland genvalgt til bestyrelsen i FIFPro

Direktør i Spillerforeningen, Mads Øland, er netop blevet genvalgt til bestyrelsen i den internationale spillerforening, FIFPro, for perioden 2013-2017. Øland skal derfor fortsat deltage i kampen for bedre rettigheder for verdens fodboldspillere.

Af Spillerforeningen

Direktør i Spillerforeningen, Mads Øland, er netop blevet genvalgt til bestyrelsen i den internationale spillerforening, FIFPro, for perioden 2013-2017. Øland skal derfor fortsat deltage i kampen for bedre rettigheder for verdens fodboldspillere.Mads Øland var i går aftes på valg til bestyrelsen i FIFPro. Udfaldet blev et genvalg med det højeste stemmetal, hvorfor Spillerforeningens direktør kan fortsætte sit hverv med at kæmpe for fodboldspilleres rettigheder både i Danmark og på verdensplan.

Bestyrelsen i FIFPro for 2013-2017 består af følgende medlemmer:
Leonardo Grosso (Italien)
Philippe Piat (Frankrig)
Mads Øland (Danmark)
Bobby Barnes (England)
Dejan Stefanovic (Slovenien)
Fernando Revilla (Peru)
Louis Everard (Holland)
Rinaldo Martorelli (Portugal)
Luis Rubiales (Spanien)
Brandan Schwab (Australien)
(valg af repræsentanten fra Afrika mangler)

På en generalforsamling i FIFPro i Slovenien til oktober vil FIFPro vælge sin præsident og tre vicepræsidenter blandt de valgte bestyrelsesmedlemmer.

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.