9

Artikel9.12.2013

Peter Ankersen kåret som Årets Profil Superligaen 2013

Fodboldkollegerne i Superligaen har kåret Esbjerg fB's højre back, Peter Ankersen, som Årets Profil i Superligaen 2013. Kåringen regnes for ekstra prestigefuld, fordi det netop er spillerne i den hjemlige liga, der peger på vinderen.

Af Spillerforeningen

Fodboldkollegerne i Superligaen har kåret Esbjerg fB's højre back, Peter Ankersen, som Årets Profil i Superligaen 2013. Kåringen regnes for ekstra prestigefuld, fordi det netop er spillerne i den hjemlige liga, der peger på vinderen.Den 23-årige Esbjerg-spiller, Peter Ankersen, har for alvor fået sit gennembrud i denne sæson med flotte præstationer for Esbjerg fB i både Superligaen og Europa League, ligesom han har fået debut på landsholdet.

Efter et ophold hos den norske storklub, Rosenborg BK, hvor Ankersen nåede at få 18 kampe for førsteholdet, vendte han tilbage til Danmark og Esbjerg fB, hvor han også spiller i denne sæson. Her er det blevet til imponerende hold- og enkeltmandspræstationer, der blandt andet har sikret Peter Ankersen en nominering til årets mål i verden.

Om prisen fra sine kolleger siger Peter Ankersen:

- De har lagt mærke til mig og synes, at jeg har gjort det godt både for Esbjerg og i de landskampe, som jeg har spillet. Jeg er rigtig glad for, at der er så mange, der har stemt på mig. Det er jeg taknemlig for, og jeg er meget stolt over at modtage prisen, siger Peter Ankersen.

Facts
Fødselsdato: 22. september 1990
Position: Højre back
Klub: Esbjerg fB
Kampe/mål i 2013: 44/7
Tidligere klubber: Vejle Boldklub, Kolding og Rosenborg BK

Få opdateringer fra os

Bliv opdateret på det seneste omkring Spillerforeningens aktiviteter og det danske fodbold miljø. Få nyheder og annonceringer af events direkte i din indbakke.