02. 02. 2013

Spillerforeningen tager afstand fra dødstrusler

Spillerforeningen bekræfter, at der er kommet dødstrusler mod direktør Mads Øland. Sagen efterforskes nu af politiet.

Spillerforeningen kan bekræfte, at der er kommet dødstrusler mod direktør Mads Øland.

Formand i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, udtaler:

- Sådan en adfærd er fuldstændig uacceptabelt, og vi tager på det skarpeste afstand fra det. Spillerforeningen har straks anmeldt truslerne til politiet, som nu er i gang med at efterforske sagen.

Spillerforeningen har ingen yderligere kommentarer.

Formand i Spillerforeningen, Thomas Lindrup, udtaler:

Spillerforeningen har ingen yderligere kommentarer.