06. 06. 2014

FC Midtjylland og Spillerforeningen enige i feriepengesagen

FC Midtjyllands administration af pension og feriegodtgørelse for bonus og sign-on fee til klubbens fodboldspillere har ikke fuldt ud været i overensstemmelse med overenskomsten.

Afregningen af pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, udtaler:

- Vi er glade for, at vi nu er kommet i mål i samarbejde med FCM således, at vores medlemmer nu får efterbetalt den pension og feriegodtgørelse af klubben, de havde krav på efter overenskomsten.

Formand i FC Midtjylland A/S, Johnny Rune glæder sig over, at sagen nu er afsluttet:

- Jeg vil gerne understrege, at der været en konstruktiv og løsningsorienteret dialog mellem Spillerforeningen og FCM. Der har tidligere været fejl i vores lønadministration, hvilket er beklageligt, og der bliver nu afregnet med Spillerforeningen. Sagen er afsluttet, og vi kan nu kigge frem imod næste sæson, slutter Johnny Rune

Foto © Kjærbye / Fodboldbilleder.dk

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, udtaler:

Foto © Kjærbye / Fodboldbilleder.dk