04. 06. 2014

Spillerforeningen og B 93 indgår aftale om efterbetaling af pension og feriegodtgørelse

Spillerforeningen og B 93 er i dag nået til enighed om efterbetaling af manglende pension og feriegodtgørelse.Spillerforeningen og B 93 er blevet enige om en aftale, hvor B 93 efterbetaler pension og feriepenge til nuværende og tidligere spillere. Afregningen af pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.Spillerforeningen og B 93 er blevet enige om en aftale, hvor B 93 efterbetaler pension og feriepenge til nuværende og tidligere spillere. Afregningen af pension, feriegodtgørelse, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.