05. 06. 2014

Spillerforeningen og Boldklubben Søllerød-Vedbæk indgår aftale om efterbetaling af pension

Spillerforeningen og Boldklubben Søllerød-Vedbæk er i dag nået til enighed om efterbetaling af manglende pension.Spillerforeningen og Boldklubben Søllerød-Vedbæk er blevet enige om en aftale, hvor Boldklubben Søllerød-Vedbæk efterbetaler pension. Der er tale om et beskedent beløb, der omfatter 1 spiller. Afregningen af pension, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.Spillerforeningen og Boldklubben Søllerød-Vedbæk er blevet enige om en aftale, hvor Boldklubben Søllerød-Vedbæk efterbetaler pension. Der er tale om et beskedent beløb, der omfatter 1 spiller. Afregningen af pension, renter og bod sker på baggrund af kendelsen af 11. september 2012 fra Fodboldens Voldgiftsret.